Indonezija – Bali

Indonezija – Bali 

Cena od 1145 eur sa svim taksama i povratnim transferom od aerodroma do hotela

U dalekoj Indoneziji, na samom obodu Indijskog okeana smešteno je maleno, tropsko ostrvo Bali. Ostrvo koje zadivljuje svojom lepotom kako prirode tako i ljudskih tvorevina sagrađenih u minulim vekovima. Ostrvo koje je potpuno odolelo modernizaciji i globalizaciji i na kome se još uvek živi po pravilima koja se decenijama nisu menjala. Prvi utisci počinju da se gomilaju još pri samom sletanju na ”Ngurah Rai”, aerodrom čija pista zalazi duboko u more kristalno plave boje i besprekorne čistoće. Odmah po sletanju i ulasku u aerodromsku zgradu, primetićete mnoštvo živih boja i različitih oblika koji su tako karakteristični za ovo podneblje, a koji se nigde u Evropi ne mogu sresti. Da više nikakve veze nemate sa ”brdovitim Balkanom” biće vam odmah jasno pošto prvi put udahnete vazduh po napuštanju aerodromske zgrade. Spoljna temperatura od ujednačenih dvadeset i osam stepeni i vlažnost vazduha koja ”miriše na kišu”, prvi će vam poželeti dobrodošlicu. Nakon ovog prvog iznenađenja i, rekko bi se, kratkotrajnog šoka, uputićete se do našeg transfera i uz osveženje njegovim klima uređajem, otići do jednog od nebrojeno mnogo, prelepih hotela.

Hindu temple in Bali

 

Program putovanja:

1. dan – / BEOGRAD – RIM – SINGAPUR / 
Čekiranje prtljaga na šalteru kompanije Air Seriba  minimum 2 sata pre polaska. Poletanje aviona za Rim  u 07.00h, sletanje u Rim u 08.35h. Poletanje iz Rima u 11:15h. Sletanje u Singapur u 06:05h dan kasnije.
2. dan –  /SINGAPUR – DENPASAR /
Nastavak leta za Denpasar u 06.55h. Sletanje na Bali u 09:35h. Organizovan privatni  transfer do izabranog hotela. Noćenje.
2.-10. dan – BALI
Odmor u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge. Indonezijsko ostrvo Bali je ostrvo vulkanskog porekla. Nalazi se između ostrva Java na zapadu i Lomboka na istoku. Ostrvo poseti veliki broj turista koji uživaju u svim prirodnim lepotama koje nudi ostrvo, festivali koji se održavaju tokom cele godine, mnogi hramovi i ostale istorijske znamenitoste. Tokom boravka postoji mogućnost organizovanja fakultativnih izleta, rafting na reci Ayung, poseta šume majmuna ili pak trosatno krstarenje uz romantičnu večeru.
11. dan – / DENPASAR – SINGAPUR /
Doručak. Napuštanje soba do 12:00h.Večernji privatzni transfer do aerodroma. Let za Singapur je u 21:45h.
12. dan –  /SINGAPUR – CIRIH – BEOGRAD /
Sletanje u Singapur je predviđeno u  00:20h Nastavak leta za Cirih sa poletanjem u 01:30h, sletanje u Cirih je predvidjeno u 07:50h. Poletanje za Beograd u 12:20h. Sletanje u Beograd u 14:00h.

Kraj programa

 

 

Cenovnik i ostali detalji:

INDONEZIJA – BALI – FEBRUAR 2019 – FIRST SECOND – Program putovanja 2018