Barselona Avionom

 Barselona Avionom tokom cele godine!!!

Pozovite ljubazni tim LOVE 2 TRAVEL i dobićete najbolju cenu!

VEĆ OD 390 EUR – AVIO TAKSE UKLJUČENE U CENU!!! 

Katalonski grad sa obala Sredozemnog mora, najkosmopolitskiji je grad Španije i jedna od najzauzetijih luka Mediterana. Ona je zaista procvetala u poslednjih nekoliko desetina godina i postala nezaobilazna destinacija na kojoj se sreću ljubitelji pomalo čudnih, jedinstvenih građevina sa neponovljivim pečatom katalonskog mentaliteta i avanturisti željni modernih tehnoloških dostignuća.

Barselona je jedan od onih gradova “za svačiji ukus” u najpozitivnijem smislu, pa ćete retko sresti nekog ko se iz nje vratio nezadovoljan. Ujedno je i turistički najposećeniji grad u zemlji.

Ulični svirači i akrobate, jedno od najboljih mesta  za tapas u Španiji, fenomenalne šarene pijace, divan Zoo vrt i još zanimljiviji Akvarijjum, čudesni muzeji, srednjovekovno gradsko jezgro i interesantne, artistički inventivne zgrade iz perioda ne tako davnog umetničkog pravca modernizma, koje se božanstveno uklapaju u čitavu sliku grada… 

Barselona Avionom

 

Program putovanja:

1. dan  -  / BEOGRAD –  (TEMIŠVAR )- BARSELONA /     

Prevoz  mini busom sa kućne adrese u Beogradu do aerodroma u Temišvaru. Direktan let do  Barselone kompanijom Wizz Air. Poletanje u 05.00h. Sletanje na aerodom  u Barselonu  u  06.50h. Individualni transfer do hotela. Noćenje.

2. dan – 3. (4.7.)dan  / BARSELONA /

Doručak. Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.

4.(5.8.)dan –  / BARSELONA  -  (TEMIŠVAR) -  BEOGRAD /   

Doručak. Napuštanje hotela do 11h. Slobodno vreme. Individualni transfer do aerodroma . Direktan let  do Temišvara kompanijom Wizz Air . Poletanje u 07.25h.  Sletanje  u Beograd u 11.15h. Prevoz do kućne adrese u Beogradu mini busom.

KRAJ PROGRAMA

 

 

Cenovnici i ostali detalji: 

BARSELONA AVIONOM 1.maj 2017-Program putovanja br 6

BARSELONA AVIONOM maj 2017-Program putovanja br 5

BARSELONA AVIONOM jun-jul-avgust-septembar 2017-Program putovanja br 4