Bolonja Avionom

Bolonja Avionom tokom cele godine!!!

AVIONOM VEĆ OD 385 EUR –  TAKSE UKLJUČENE U CENU !

Bolonja je grad smešten u severnoj Italiji. Bolonja je danas vrlo atraktivna turistička destinacija, sa brojnim znamenitostima, kao što su: Bazilika Svetog Petronija koja je najveća i najlepša bolonjska crkva, Bazilika Svetog Stefana, Neptunova fontana koja je jedan od simbola Bolonje, Palazzo Comunale palata, arheološki muzej, jevrejski muzej i još mnoge znamenitosti koje možete obići. Bolonja  je grad kulture, istorije i tradicije, i zaista sjano mesto za savršen odmor i uživanje.

Bolonjna Avionom

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1.  dan  -  / BEOGRAD – TEMIŠVAR – BOLONJA /

Transfer sa kućne adrese mini busom do aerodraoma u Temišvaru u trajanju od 3h. Dolazak na aerodrom. Direktan let do  Bolonje low cost kompanijom Wizz Air. Poletanje u 14.55h. Sletanje na aerodom  u Bolonji u 15.35h. Individualni transfer do hotela. Noćenje.

 

2.  dan- 4. dan  / BOLONJA /

Doručak. Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.

 

5.  dan –  / BOLONJA  –  TEMIŠVAR –  BEOGRAD /

Doručak. Napuštanje hotela u jutarnjim časovima. Slobodno vreme. Individualni transfer do aerodroma. Direktan let  do Temišvara low cost kompanijom Wizz Air. Poletanje u 16.05 h.  Sletanje  u Temišvar u 18.40 h. Transfer sa aerodroma mini busom do kućne adrese.

KRAJ PROGRAMA

 

Cenovnik i ostali detalji:

 Bolonja avionom – oktobar – novembar – decembar – Program putovanja

LAST SECOND PONUDA:

Bolonja avionom SPECIJALNA PONUDA – Program putovanja