Hanover Avionom

Hanover Avionom 

AVIONOM  VEĆ OD 300 EUR – TAKSE UKLJUČENE U CENU!!!

 

Hanover je grad pešaka i CeBIT-a. Osim pešaka, ovde vladaju i biciklisti, ulični zabavljači, svirači vergla, i pokretni ljudi-roštilji. Ulice oživljavaju oko devet pre podne, a tada kreće i trgovina po šarenim i bogato opremljenim radnjama i robnim kućama.  Hanover – glavni grad Donje Saksonije, gradić koji je rodbinskim vezama dugo bio vezan za englesku aristokratiju (počevši od princeze Sofije, supruge kralja Ernsta Augusta, i njenog sina Georga Ludwiga – engleskog kralja Džordža I, prvog od “Hanoverskih kraljeva”),  mesto gde se govori najpravilniji nemački,  IT centar sveta tokom marta,  mesto koje za nedelju dana ugosti onoliko gostiju koliko ima stanovnika.. Sve su to sinonimi za Hanover. Ali pre svega drugog, može se reći da je ovo jedan komforan, udoban grad, gde sve funkcioniše skoro besprekorno i to baš u nedelji kada se stanovništvo grada skoro duplira.

Hanover avionom

PROGRAM PUTOVANJA:

1.  dan. / BEOGRAD – HANOVER/ 

        Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre poletanja. Direktan let kompanijom Wizz Air. Poletanje u 18:30h. Sletanje na aerodrom u Hanoveru u 20:30h.  Individualni transfer do hotela. Slobodne aktivnosti. Noćenje.

2.  dan –3.(4.) dan / HANOVER/  

 Doručak. Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.

4.( 5.)dan –  / HANOVER  –  BEOGRAD /  

Doručak. Napuštanje hotela u jutarnjim časovima. Individualni transfer do aerodroma u Hanoveru. Direktan let kompanijom Wizz Air. Poletanje u 21:00h. Sletanje  na aerodrom „ Nikola Tesla”  23:10h.

KRAJ PROGRAMA

 

Cenovnik i ostali detalji:

Hanover avionom oktobar – novembar – decembar – NOVA GODINA 2018 – Program putovanja