Kipar Avionom

Kipar Avionom  tokom cele godine!!!

Pozovite ljubazni tim LOVE 2 TRAVEL i dobićete najbolju cenu!

 VEĆ OD 368 EUR – TAKSE UKLJUČENE U CENU!

Smešten između Evrope, Azije i Afrike – Kipar je jedna od najpopularnijih turističkih destinacija na Sredozemnom moru. Oni koji su ga posetili opisuju ga kao ostrvo ljubavi i uvek mu se rado vraćaju. Čak 340 sunčanih dana u godini je jedna od stvari koje ga čine idealnim odredištem za odmor, a istovremeno i veoma poželjnim mestom za življenje.Život na Kipru je, najkraće rečeno, opušten, bez gužve i jurnjave. Kiprani razgovor počinju rečima “siga, siga”, što znači polako i opušteno, i prosto je neverovatna količina pozitivne energije koja isijava na svakom koraku. Larnaka je treći po veličini grad na Kipru, nalazi se na jugoistočnom delu ostrva, razvijen je industrijski centar i veoma popularna turistička destinacija tokom cele godine, zahvaljujući veoma toplim, dugim letima i blagim zimama. Larnaka je ujedno i najstariji grad na Kipru i grad burne i duge istorije.

 

 

Program putovanja:

1.  dan. / BEOGRAD – LARNACA/

Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla”, dva sata pre poletanja. Let kompanijom Wizz Air. Poletanje u 06.20h. Sletanje na aerodrom u Larnaci u 09.55h.  Individualni transfer do hotela.  Slobodne aktivnosti. Noćenje.

 2.  dan – 7. dan / LARNACA / AYIA NAPA/

Doručak. Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.

 8. dan / LARNACA  –  BEOGRAD /

Doručak. Napuštanje hotela u jutarnjim časovima. Individualni transfer do aerodroma u Larnaci. Let kompanijom Wizz Air. Poletanje u 10.30h. Sletanje  na aerodrom „ Nikola Tesla”  12.15h.

KRAJ PROGRAMA

 

 

Cenovnik i ostali detalji:

AYIA NAPA – KIPAR – 1.maj 2017 – Program putovanja br.1

AYIA NAPA – KIPAR – Specijalna ponuda maj i jun 2017 – Program putovanja br.2