Kipar Vaskrs

Kipar Vaskrs 2019

  VEĆ OD 439 EUR – TAKSE UKLJUČENE U CENU!

Kipar Vaskrs - Smešten između Evrope, Azije i Afrike – Kipar je jedna od najpopularnijih turističkih destinacija na Sredozemnom moru. Oni koji su ga posetili opisuju ga kao ostrvo ljubavi i uvek mu se rado vraćaju. Čak 340 sunčanih dana u godini je jedna od stvari koje ga čine idealnim odredištem za odmor, a istovremeno i veoma poželjnim mestom za življenje.Život na Kipru je, najkraće rečeno, opušten, bez gužve i jurnjave. Kiprani razgovor počinju rečima “siga, siga”, što znači polako i opušteno, i prosto je neverovatna količina pozitivne energije koja isijava na svakom koraku. Larnaka je treći po veličini grad na Kipru, nalazi se na jugoistočnom delu ostrva, razvijen je industrijski centar i veoma popularna turistička destinacija tokom cele godine, zahvaljujući veoma toplim, dugim letima i blagim zimama. Larnaka je ujedno i najstariji grad na Kipru i grad burne i duge istorije.

 

Kipar last minute Love 2 Travel (4) 

Program putovanja:

1. dan – / BEOGRAD – KIPAR/LARNAKA/
Dolazak na aerodorom u Beogradu. Direktan let do Larnake low cost kompanijom Wizz Air. Poletanje u 12:30h. Sletanje na aerodom u Larnaci u 16:00h. Individualan transfer do hotela. Noćenje.

2. dan –  3. dan - /KIPAR/
Doručak. Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.

4. dan – / KIPAR/LARNAKA – BEOGRAD/
Doručak. Napuštanje  hotela u prepodnevnim časovima. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma. Direktan let do Beograda low cost kompanijom Wizz Air. Poletanje iz Larnake u 16:35h. Sletanje u Beograd u 18:20h.

 

KRAJ PROGRAMA

 

 

Cenovnik i ostali detalji:

KIPAR – LARNAKA – FIRST MINUTE – VASKRS – Program putovanja 2