Lisabon Avionom

Lisabon Avionom

 VEĆ OD 405 EUR – TAKSE UKLJUČENE U CENU!

Lisabon, glavni grad Portugala, nalazi se na ušću reke Težo u Atlantik. Grad su osnovali Feničani, nakon kojih dolaze Rimljani, u čije vreme vladavine se Lisabon razvija u važnu luku i centar trgovine, nakon Rimljana dolaze Mavari pod čijom se vlašću još više razvija. U XVII veku grad pogađa veliki zemljotres kada je poginulo između 60 000 i 90 000 ljudi. Ipak, nakon višegodišnje obnove grad je uspeo da povrati stari sjaj i svoje mesto centra Portugala.

Grad obiluje prelepim građevinama nastalim uglavnom u periodu nakon zemljotresa 1755. godine. Izdvajaju se Lisabonska katedrala koja je pod zaštitom UNESCO-a i predstavlja srce Lisabona i kula Belem odakle je Vasco de Gama započeo svoja istraživanja. Svojom raskoši, šepurenjem bogatstvima kolonijalnog doba, moćnih kraljeva, brojnim muzejima, ovaj grad će zasigurno izmamiti vaše uzdahe divljenja.

Lisabon

Program putovanja:

1.  dan  -  / BEOGRAD- BUDIMPEŠTA – LISABON /

Transfer  na aerodrom u Budimpešti sa kućne adrese . Direktan let do  Lisabona low cost kompanijom Wizz air u 16.40h sletanje na aerodorm u Lisabonu u 19.30h. Individualni transfer do hotela. Noćenje.

2.  dan - 5. dan / LISABON /

Doručak. Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.

6. dan -  / LISABON –  BUDIMPEŠTA /

Doručak. Napuštanje hotela do 11h. Slobodno vreme. Individualni transfer do aerodroma. Direktan let  do Budimpešte u 20.00h. Sletanje na aerodrom u Budimpesti u 00.35h  

7. dan - /BUDIMPESŠTA – BEOGRAD/

 Transfer do kućne adrese u ranim jutarnjim časovima.

KRAJ PROGRAMA

 

Cenovnik i ostali detalji:

 LISABON AVIONOM – Mart – Program putovanja 2016

Lisabon Avionom u Aprilu i Maju -Program putovanja 2016

LISABON AVIONOM – NOVEMBAR i DECEMBAR – Program putovanja 2016

LISABON AVIONOM – JANUAR i FEBRUAR 2017 – Program putovanja