Madrid i Lisabon avionom

 Madrid i Lisabon Avionom 

AVIONOM  VEĆ OD 565 EUR – TAKSE UKLJUČENE U CENU!!!

Lisabon, glavni grad Portugala, nalazi se na ušću reke Težo u Atlantik. Grad su osnovali Feničani, nakon kojih dolaze Rimljani, u čije vreme vladavine se Lisabon razvija u važnu luku i centar trgovine, nakon Rimljana dolaze Mavari pod čijom se vlašću još više razvija. U XVII veku grad pogađa veliki zemljotres kada je poginulo između 60 000 i 90 000 ljudi. Ipak, nakon višegodišnje obnove grad je uspeo da povrati stari sjaj i svoje mesto centra Portugala. Grad obiluje prelepim građevinama nastalim uglavnom u periodu nakon zemljotresa 1755. godine. Izdvajaju se Lisabonska katedrala koja je pod zaštitom UNESCO-a i predstavlja srce Lisabona i kula Belem odakle je Vasco de Gama započeo svoja istraživanja. Svojom raskoši, šepurenjem bogatstvima kolonijalnog doba, moćnih kraljeva, brojnim muzejima, ovaj grad će zasigurno izmamiti vaše uzdahe divljenja.

 Madrid je glavni grad Kraljevine Španije i istoimene autonomne pokrajine. Nalazi se u srcu Pirinejskog poluostrva na 665 metara nadmorske visine i kao takav predstavlja glavni grad sa najvećom nadmorskom visinom u Evropi. Svoju istoriju je uspešno spojio sa modernim načinom života i stekao reputaciju grada koji nikada ne spava. Osvojiće Vas šarmom i energijom, vrlo tipičnom i neodoljivom..

 Lisabon Uskrs Avionom

 

Program putovanja:

1.  dan  -  / BEOGRAD – TEMIŠVAR – MADRID /

Transfer sa kućne adrese mini busom do aerodraoma u Temišvaru u trajanju 3h. Dolazak na aerodrom. Direktan let do  Madrida low cost kompanijom Wizz Air Poletanje u 17:40h. Sletanje na aerodrom u Madridu u 20:20h. Organizovan transfer  do hotela. Noćenje.

 2.  dan – 3. dan / MADRID /

Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.

 4.  dan / MADRID – LISABON/

Napuštanje hotela u ranim jutarnjim časovima . Organizovan transfer  do aerodroma u Madridu. Direktan let  do Lisabona low cost kompanijom Easyjet (više dnevnih polazaka) Organizovan transfer  do hotela. Noćenje.

5.  dan – 7. dan / LISABON/

 

Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.

8. / 9. dan –  LISABON –  BUDIMPEŠTA –  BEOGRAD /

Napuštanje hotela do 11h. Slobodno vreme. Organizovani  transfer do aerodroma u večernjim časovima. Direktan let  do Budimpešte  kompanijom  Wizz air. Poletanje u 20:20h/ ili 20:35h. Sletanje na aerodrom u Budimpešti u 00:55h/01:10h( deveti dan). Transfer od aerodroma do kućne adrese.

KRAJ PROGRAMA

 

Cenovnik i ostali detalji:

MADRID & LISABON – NOVEMBAR i DECEMBAR- Program putovanja 2016

MADRID + LISABON AVIONOM – JANUAR, FEBRUAR i MART- Program putovanja 2017

LISABON + MADRID AVIONOM – JANUAR, FEBRUAR i MART- Program putovanja 2017