Malaga i Santander

Malaga i Santander

  VEĆ OD 750 EUR – TAKSE UKLJUČENE U CENU!

Malaga - (šp. Málaga) je posle Sevilje drugi po veličini grad autonomne pokrajine Andaluzije i glavni grad provincije Malaga. Malaga je sa 565.000 stanovnika oko peti grad u Španiji po broju stanovnika. Nalazi se na krajnjem zapadu Mediterana na nešto više od 100 kilometara od Gibraltara. Demografski, Malaga je najgušće naseljen grad Koste del Sol. Okružena je planinskim vencima, a dve reke, Gvadalmendina i Gvadalorse, prolaze kroz grad i ulivaju se u Mediteransko more.
Santander – moderno i  mondensko mesto, glavni grad prelepe španske regije Kantabrije prava je destincaja za sve ljubitelje luksuznih letovališta. Sam Santander vrlo je živo mesto, sa prelepim plažama, surferima, mnoštvom mesta za izlaske, mnoštvom restorana koji nude tradicionlanu lokalnu kuhinju. Sve to čini Santander omiljenim mestom i među samim Špancima. Pored užitaka, lokalne atrakcije i istorijska mesta mogu Vas naučiti mnogo toga o ovoj španskoj regiji.
Malaga avionom (4)Sentander spanija avionom 1 (10)

 

Program putovanja:

1. dan – /BEOGRAD – BUDIMPEŠTA – MALAGA/

Transfer sa kućne adrese mini kombijem do aerodraoma u Budimpešti. Dolazak na aerodorom. Direktan let doMalage low cost kompanijom Wizz Air. Poletanje u 18:40h. Sletanje na aerodom u Malagi u 22:20h. Transfer do hotela. Noćenje.

2. dan – 3. dan – /MALAGA/
Doručak. Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.

4. dan - / MALAGA – SANTANDER/

Doručak. Napuštanje hotela u prepodnevnim časovima. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma. Direktan let do Santandera  low cost kompanijom Ryanair. Poletanje u 13:10h. Sletanje na aerodom u Santanderu u 14:50h. Transfer do hotela. Noćenje.

5. dan – 6. dan – /SANTANDER/
Doručak. Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.

7. dan – / SANTANDER – BUDIMPEŠTA – BEOGRAD/
Doručak. Napuštanje hotela u prepodnevnim časovima. Transfer do aerodroma. Direktan let do Budimpešte  low cost kompanijom Ryanair. Poletanje u 10:00h. Sletanje u Budimpeštu u 13:00h. Transfer sa aerodroma mini kombijem do kućne adrese. 

KRAJ PROGRAMA

 

 

Cenovnik i ostali detalji:

MALAGA I SANTANDER – FIRST MINUTE – AVIONOM SEPTEMBAR – Program putovanja (1)