Minhen Avionom

Minhen Avionom tokom cele godine

DIREKTAN LET IZ BEOGRADA

 AVIONOM  VEĆ OD 360 EUR – TAKSE UKLJUČENE U CENU!!!

Minhen, kao treći po veličini grad u Nemačkoj , predstavlja spoj moderne i srednjevekovne tradicije  i  arhitekture. Smešten je na reci Izar  i prestonica Bavarske pokrajine. Zbog svog geografskog položaja, postao je veoma značajan trgovinski centar regije. Danas, poznat po Oktobarfestu, svratištu svetskih pivopija i ljubitelja kobasice. Kulturna scena u Minhenu smatra se za najraznovrsniju u celoj državi, posle Berlina. Ono što turiste najviše fascinira u ovom gradu su očuvane istorijske građevine. Naime, centar Minhena deluje netaknuto, izgleda baš onako kakav je bio i krajem 19. veka. 

MINHEN AVIONOM

 

Program putovanja:

1.dan. / BEOGRAD – MINHEN /

Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre poletanja. Direktan let kompanijom Wizz Air. Poletanje u 12:40h. Sletanje na aerodrom u Minhenu u 14:20h. Individualni transfer do hotela. Slobodne aktivnosti. Noćenje.

2. dan –3. dan / MINHEN /

Doručak. Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.

4. dan – / MINHEN – BEOGRAD /

Doručak. Napuštanje hotela u jutarnjim časovima. Individualni transfer do aerodroma u Minhenu. Direktan let kompanijom Wizz Air. Poletanje u 15:00h. Sletanje na aerodrom „ Nikola Tesla” 16:35h.

KRAJ PROGRAMA 

 

 

Cena City Break aranžmana:

MINHEN AVIONOM – Oktobar – Novembar – Decembar – Nova Godina 2018 – Program putovanja

MINHEN AVIONOM – SPECIJALNA PONUDA – NOVEMBAR