Pariz Avionom

Pariz Avionom  Tokom cele godine!!!

  VEĆ OD 390 EUR – TAKSE UKLJUČENE U CENU!

 Pariz je grad bajki i grad bajka. Na ovom mestu je stvoren “život u ružičastom”! Pariz je, takođe, rezidencija franačkih kraljeva počev od V veka, to jest vladavine Klovisa. Odakle da krenete sa razmenom šarma, duha, emocija i tajni sa ovim gradom iz snova? Da li od muzeja ili romantične šetnje duž obale Sene? Jednostavnog odgovora nema, razum tu ne pomaže. Prepustite se intuiciji, otvorite srce i neka vas noge nose. Jer, u Parizu svako mesto je ono pravo! Dok hodate njegovim bulevarima, zapravo šetate ogromnim muzejom pod otvorenim nebom. Utisak je toliko jak da pritisak istorije i zavodljivost umetnosti, bukvalno osećate na ramenima i u nogama, dok opijeni obilazite sve atrakcije ovog grada. Ulice pamte Kazanovine korake, slave Volterov duh, bistroi čuvaju sećanja na Sartra, Pikasa i Kamija, gradom i danas hodaju likovi nalik na Zoline i Igoove, ali nema više šarmantnih lopova poput Arsena Luprena. 

Pariz Avionom

 

 

Program putovanja:

1.  dan - / BEOGRAD – PARIZ /

Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla”, dva sata pre poletanja. Let kompanijom Wizz Air. Poletanje u 11.30h. Sletanje na aerodrom Paris Beuvais u 14.05h.  Individualni transfer do hotela.  Slobodne aktivnosti. Noćenje.

 2. dan - ( 3. 4. 5. dan)  dan / PARIZ /

Doručak. Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.

 4.(5. 6.) dan / PARIZ –  BEOGRAD /

Doručak. Napuštanje hotela u jutarnjim časovima. Individualni transfer do aerodroma Paris Beuvais. Let kompanijom Wizz Air. Poletanje u 14.35h. Sletanje  na aerodrom „ Nikola Tesla”  u 17.00h.

KRAJ PROGRAMA