Pariz Avionom

Pariz avionom tokom cele godine!!!

 VEĆ OD 390 EUR – TAKSE UKLJUČENE U CENU!

  Pariz je grad bajki i grad bajka. Na ovom mestu je stvoren “život u ružičastom”! Pariz je, takođe, rezidencija franačkih kraljeva počev od V veka, to jest vladavine Klovisa. Odakle da krenete sa razmenom šarma, duha, emocija i tajni sa ovim gradom iz snova? Da li od muzeja ili romantične šetnje duž obale Sene? Jednostavnog odgovora nema, razum tu ne pomaže. Prepustite se intuiciji, otvorite srce i neka vas noge nose. Jer, u Parizu svako mesto je ono pravo! Dok hodate njegovim bulevarima, zapravo šetate ogromnim muzejom pod otvorenim nebom. Utisak je toliko jak da pritisak istorije i zavodljivost umetnosti, bukvalno osećate na ramenima i u nogama, dok opijeni obilazite sve atrakcije ovog grada. Ulice pamte Kazanovine korake, slave Volterov duh, bistroi čuvaju sećanja na Sartra, Pikasa i Kamija, gradom i danas hodaju likovi nalik na Zoline i Igoove, ali nema više šarmantnih lopova poput Arsena Luprena. 

 

River in Paris

 

Program putovanja:

1. dan – / BEOGRAD – PARIZ/
Dolazak na aerodorom u Beogradu. Direktan let do Pariza low cost kompanijom Wizz Air. Poletanje u 12:35h. Sletanje na aerodom na Prizu u 15:15h. Individualan transfer do hotela. Noćenje.

2. dan –  3. dan - /PARIZ/
Doručak. Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.

4. dan – /PARIZ – BEOGRAD/
Doručak. Napuštanje  hotela u prepodnevnim časovima. Individualan transfer do aerodroma. Direktan let do Beograda low cost kompanijom Wizz Air. Poletanje iz Pariza u 15:45h. Sletanje u Beograd u 18:05h

 

KRAJ PROGRAMA

 

Cenovnik i ostali detalji:

PARIZ – FIRST MINUTE – MART Program putovanja