Rim Avionom

Rim Avionom tokom cele godine!!!

AVIONOM VEĆ OD 460 EUR –  TAKSE UKLJUČENE U CENU  !

 Nekada prestonica moćne rimske imperije, danas glavni grad Italije, grad Romula i Rema – odbačenih blizanaca na obali Tibra koje je odgajila vučica, a 753 g. pre Hrista osnovali su grad Rim ….. Nalazi se u središnjoj Italiji, u regiji Lacio, na 24 km od obale Tirenskog mora. Najniža tačka grada je na Piazza del Popolo (13 m) a najviša na najvišem rimskom brežuljku Monte Mario (120 m). Mnoštvo turista preplavljuje Rim tokom cele godine jer ovaj večni grad ima sredozemnu klimu sa dugim i toplim letima i vrlo blagim zimama.

Ne propustite da se popnete čuvenim Španskim stepenicama, ubacite novčić u prelepu baroknu fontanu di Trevi, prošetate po trgu Navona, posetite Koloseum, impresivni drevni amfiteatar u kome su se održavale borbe gladijatora, zatim Panteon i Rimski forum, Vatikan sa čuvenom Siktinskom kapelom koju je oslikao Mikelandjelo… I, ne zaboravite : Svi putevi vode u Rim.

Rim avionom

Program putovanja:

1.  dan / BEOGRAD – RIM /

Poletanje iz Beograda . Direktan let do Rima avio kompanijom Air Serbia/ Wizz Air. Poletanje iz Beograda/Temišvara. Sletanje na aerodom “ Fiumicino”. Individualni transfer do hotela. Noćenje.

2. – 3. dan (4. i 5.dan) / RIM /

Doručak. Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje

 

4.dan (5). (6). dan / RIM – BEOGRAD /

Doručak. Napuštanje hotela u ranim jutarnjim časovima. Individualni transfer do aerodroma “ Fiumicino”. Poletanje iz Rima. Direktan let do Beograda avio kompanijom Air Serbia/Wizz Air. Sletanje u Beograd/Temišvar je predviđeno.

KRAJ PROGRAMA

Napomena: Vremena letova se razlikuju od polaska do polaska, tačno vreme biće potvrđeno prilikom rezervacije! 

 

Cenovnik i ostali detalji: 

RIM AVIONOM – Oktobar – Novembar – Decembar 2017 – Program putovanja

RIM AVIONOM – Dan Zaljubljenih 2018 – Program putovanja

RIM AVIONOM – Uskrs 2018 – Program putovanja