Sankt Peterburg Avionom

Sankt Peterburg Avionom

Pozovite ljubazni tim LOVE 2 TRAVEL i dobićete najbolju cenu!

airserbia sankt peterburg

 Sankt Peterburg je drugi po veličini grad u Rusiji, posle Moskve. To je jedan od najlepših gradova na svetu, koji harmonijom svoje arhitekture pleni i privlači turiste sa svih strana sveta. Sankt Peterburg se nalazi na ušću reke Neve i na ostrvima njene delte, prostire se na obali finskog zaliva Baltičkog mora. Leto u gradu je poznato po svojim Belim noćima, kada sunce jednostavno ne zalazi, one počinju sredinom juna i traju do sredine jula. Bele noći nisu karakteristične samo za ovaj grad, ali su postale njegov simbol. Grad je osnovao Petar Veliki 1703 godine. 16 (27) maja 1703 godine, naredbom Petra I je stvorena tvrđava Sankt Peterburg. Kasnije je od tvrđave nastao grad, a tvrđavu su nazvali Petropavlovska. 1712 godine je iz Moskve prebačena prestonica Ruske Imperije u Sankt Peterburg. Posle Oktobarske revolucije 1917 godine je prestonica vraćena u Moskvu.

 

DIREKTAN LET IZ BEOGRADA ZA SANKT PETERBURG

Air Serbia planira uvođenje letova između Beograda i Sankt Peterburga tri puta nedeljno od juna 2016!

Nakon dobijanja odobrenja od vlasti, ovaj direktan let će se obavljati svakog utorka, četvrtka i subote. 

Smešten na obali reke Neve, Sankt Peterburg ima više od pet miliona stanovnika i poznat je po svom bogatom kulturnom nasleđu i istorijskom centru grada, koji se nalazi na listi mesta svetske baštine Uneska. 

Ne propustite promotivne tarife za City Break aranžmane

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan / BEOGRAD – ST. PETERSBURG /
Direktan let do kompanijom Air Serbia Poletanje iz Beograda u 06.30/ 17.00h. Sletanje na aerodom u St. Petersburgu u 10.10h/20.40. Individualni transfer od aerodoroma hotela. Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja.. Noćenje.
2.- 3.(4.5.) dan / ST.PETERSBURG /
Doručak. Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.
4.(5.6.) dan / ST. PETERSBURG – BEOGRAD /
Doručak. Napuštanje hotela u jutarnjim časovima. Individualni transfer do aerodroma. Let do Beograda kompanijom Air Serbia . Poletanje u 10.00/21.30h. Sletanje u Beograd u 12.40/23.1h.
KRAJ PROGRAMA

 

 

Cenovnik i ostali detalji:

POZOVITE NAS I DOBIĆETE NAJBOLJU CENU! :)