Sicilija Avionom

Sicilija Avionom  tokom cele godine!!!

Pozovite ljubazni tim LOVE 2 TRAVEL i dobićete najbolju cenu!

 VEĆ OD 450 EUR – TAKSE UKLJUČENE U CENU!

 

Sicilija (ital. Sicilia) je ostrvo u Italiji, najveće ostrvo u Sredozemnom moru i jedno od najgušće naseljenih. Nalazi se oko 160 kmseverostočno od Tunisa (Severna Afrika). Ostrvo je odvojeno od kopna Mesinskim moreuzom 3 km širokim na severu i 16 km širokim na jugu. Glavni grad je Palermo. Sicilija je autonomni region sa specijalnim statusom u okviru Italije. Od svih regiona Italije, Sicilija zauzima najveću površinu (25.708 km²).Sicilija je ostrvo bogate i jedinstvene kulture, posebno u umetnosti, kulinarstvu, arhitekturi, pa čak i jezika. Privreda Sicilije je uglavnom zasnovana na poljoprivredi (narandže i limuni). Ruralni krajevi privlače turiste koji žele da uživaju u prirodnim lepotama ostrva. Na Siciliji se nalaze važni arheološki i antički lokaliteti kao što su nekropole Pantalike i Dolina hramova.

sicilija

 

Program putovanja:

1.  dan  -  / BEOGRAD – BUDIMPEŠTA – KATANIJA

Transfer sa kućne adrese mini busom do aerodraoma u Budimpešti. Dolazak na aerodorm. Direktan let do  Katanije low cost kompanijom Wizz Air. Poletanje u 19:05h. Sletanje na aerodom  u Kataniji u 21:10h. Individualni transfer do hotela. Noćenje.

 

2.  dan – 3. (4. ili 7.) dan  / SICILIJA – KATANIJA – TAORMINA

Doručak. Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.

 

4. (5. ili 8.) dan –  / TAORMINA – KATANIJA  –  BUDIMPEŠTA –  BEOGRAD /

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme. Individualni transfer do aerodroma. Direktan let  do Budimpešte low cost kompanijom Wizz Air. Poletanje u 21:50 h.  Sletanje  u Budimpesštu u 23:55 h. Transfer sa aerodroma mini busom do kućne adrese. 

KRAJ PROGRAMA

 

 

Cenovnik i ostali detalji:

SICILIJA – Katanija – Leto 2018 – Cenovnik br.1

SICILIJA – Naxox i Taormina- Leto 2018 – Cenovnik br.1

SICILIJA – PALERMO – Leto 2018 – Cenovnik br.1