Hotel Mirafori 3*, Lido di Jesolo

Hotel MIRAFIORI 3*

Položaj hotela: hotel Mirafiori je smešten na plaži, nedaleko od pešačke zone sa brojnim prodavnicama, restoranima i barovima.
Hotelski sadržaj: hotel poseduje bazen za odrasle, bazen za decu, sunčanu terasu sa suncobranima i ležaljkama, restoran, bar, parking sa ograničenim brojem mesta, lift, wi-fi internet u hotelskom lobiju. Na gradskoj plaži postoji deo sa hotelskim ležaljkama i suncobranima, uračunatim u cenu.
Sobe: sve sobe poseduju klima uređaj, TV sa satelitskim kanalima, telefon, sef, kupatilo, balkonom.
Usluga: noćenje sa doručkom ili polupansion, doručak – buffet servis (samoposluživanje), večera – izbor više jela iz menija.

www.hotelmirafiori.com

Program putovanja

[+] Prikaži sve

1.dan - /Beograd/

Polazak autobusa u 19:00h iz Beograda, iz Novog Sada (parking hotela Sajam) u 17:00h. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i polaska autobusa.

2 -8.dan - /Lido di Jesolo/

Dolazak u Lido Di Jesolo u prepodnevnim satima, smeštaj u hotel do 14:00h. Boravak u izabranom terminu i hotelu sa izabranim terminom i uslugama.

9.dan /Lido di Jesolo - Beograd/

Napuštanje hotela, povratak iz Lido Di Jesola započinje u kasnima popodnevnim satima, zbog velikog broja hotela, polazak ispred poslednjeg hotela može biti i 60 min kasnije od zakazanog vremena. O tačnom vremenu povratka, putnici će biti obavešteni u prepodnevnim satima na dan povratka.

10.dan - /Beograd/

Dolazak u Beograd na mesto polaska. Kraj usluga.

Razne informacije

[+] Prikaži sve

Ponuda uključuje:

  • autobuski prevoz na relaciji Beograd - Lido Di Jesolo - Beograd sa pratiocem grupe
  • izabrane pansionske usluge u hotelu prema tabeli
  • servis predstavnika agencije - inopartnera i troškove organizacije programa

Ponuda ne uključuje:

  • turističku taksu u Lido Di Jesolo - za boravak u hotelima sa 2* - 1€ po osobi/noći, za boravak u hotelima sa 3* - 1,5€ po osobi/noći, za boravak u hotelima sa 4*- 2,5€ po osobi/noći. Plaćanje na recepciji, po dolasku. Deca do 10 godina ne plaćaju taksu doplatu za prevoz iz Novog Sada - 1.950 rsd;
  • troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. Informaciju o uslovima i iznosu osiguranja dobićete u agenciji;
  • individualne troškove putnika i fakultativne izlete;

Popularni aranžmani

Kliknite za besplatan poziv

Imate pitanje?

Kliknite na dugme i pozvaćemo Vas. Naš savetnik je spreman da odgovori na sva Vaša pitanja o aranžmanima ili destinacijama koje Vas zanimaju. Molimo Vas, kliknite na dugme ispod i pozvaćemo Vas u najkraćem mogućem roku.

Ova usluga je potpuno BESPLATNA!

Pozovi me!