Diznilend & Pariz & Nica

 • 100 od centra |

Pariz je grad bajki i grad bajka. Na ovom mestu je stvoren “život u ružičastom”! Pariz je, takođe, rezidencija franačkih kraljeva počev od V veka, to jest vladavine Klovisa. Odakle da krenete sa razmenom šarma, duha, emocija i tajni sa ovim gradom iz snova? Da li od muzeja ili romantične šetnje duž obale Sene? Jednostavnog odgovora nema, razum tu ne pomaže. Prepustite se intuiciji, otvorite srce i neka vas noge nose. Jer, u Parizu svako mesto je ono pravo! Dok hodate njegovim bulevarima, zapravo šetate ogromnim muzejom pod otvorenim nebom. Utisak je toliko jak da pritisak istorije i zavodljivost umetnosti, bukvalno osećate na ramenima i u nogama, dok opijeni obilazite sve atrakcije ovog grada. Ulice pamte Kazanovine korake, slave Volterov duh, bistroi čuvaju sećanja na Sartra, Pikasa i Kamija, gradom i danas hodaju likovi nalik na Zoline i Igoove, ali nema više šarmantnih lopova poput Arsena Luprena.

Diznilend je udaljen od Pariza 32 km i prostire se na 200 hektara, što bi, otprilike, bila petina Pariza. Park ostvaruje snove Volta Diznija, evocira uspomene na vreme Divljeg Zapada, ali i romantične likove poput Uspavane lepotice, Pepeljuge i Petra Pana. Možete probati sladoled iz sredine XX veka, obrijati se kod starinskog berberina. Možete se vratiti u prošlost, ali i odlutati u budućnost. Susrešćete i pirate sa Kariba, voziti se svemirskim brodom, gledati 3D film ili se upustiti u neku od avantura Žila Verna. Možete se slikati sa Diznijevim junacima, a tako načinjena fotografija biće pravi suvenir! 

Nica je grad smešten sa jugoistoku Francuske, na Azurnoj obali, koja je deo Sredozemnog mora. Nalazi se u regionu  Provansa – Alpi – Azurna obala, u departnamu Primorski Alpi. Prostire se na površini od 71, 92 kvadratna kilometra, a u njoj oko 350 000 stanovnika. Nica je jedan od turističkih centara Francuske i jedno od najtoplijih mesta Azurne obale. Na području Nice preovladava mediteranska klima, sa veoma toplim i dugim letima. Zime su veoma blage. Klima pogoduje bavljenju vinogradarstvom…

 

Program putovanja

[+] Prikaži sve

1. dan – /Beograd - Budimpešta - Pariz - Diznilend/

Transfer sa kućne adrese mini kombijem do aerodraoma u Budimpešti. Dolazak na aerodorom. Direktan let do Pariza low cost kompanijom EasyJet. Poletanje u 16:05h. Sletanje na aerodom Charles De Gaulle u 18:30h. Transfer do hotela. Noćenje.

2. dan – /Diznilend/

Doručak. Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.

3. dan - / Diznilend - Pariz/

Doručak. Napuštanje hotela u prepodnevnim časovima. Slobodno vreme. Transfer do hotela u Parizu. Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.

4. dan - /Pariz/

Doručak. Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.

5. dan– /Pariz - Nica/

Doručak. Napuštanje hotela u prepodnevnim časovima. Transfer do aerodroma Orly. Direktan let do Nice low cost kompanijom EasyJet. Poletanje u 07:00h. Sletanje na aerodom u Nici u 08:25h. Transfer do hotela. Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.

6. dan – /Nica/

Doručak. Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.

7. dan – / Nica - Budimpešta - /Beograd/

Doručak. Napuštanje hotela u prepodnevnim časovima. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma. Direktan let do Budimpešte low cost kompanijom Wizz Air. Poletanje u 16:00h. Sletanje u Budimpeštu u 17:50h. Transfer sa aerodroma mini kombijem do kućne adrese. KRAJ PROGRAMA

Razne informacije

[+] Prikaži sve

Paket uključuje:

 • Avionski prevoz na relaciji Budimpešta - Pariz Charles de Gaulle direktnim letom low cost kompanijom
 • Easyjet sa uključenim svim aerodromskim taksama;
 • Avionski prevoz na relaciji Pariz Orly - Nica direktnim letom low cost kompanijom Easyjet sa uključenim svim aerodromskim taksama;
 • Avionski prevoz na relaciji Nica - Budimpešta direktnim letom low cost kompanijom Wizz Air sa uključenim svim aerodromskim taksama;
 • Smeštaj na bazi 6 noćenja sa doručkom u Diznilendu 2 noćenja, Parizu 2 noćenja i Nici 2 noćenja;
 • Svi transferi prema programu;
 • Povratni transfer sa kućne adrese do aerodroma u Budimpešti;
 • Troškove organizacije putovanja;
 • Ručni torba do 10 kg po osobi dimenzija ne veću od: 55x45x25cm na Easyjet - u;
 • Ručni torba do 10 kg po osobi dimenzija ne veću od: 55x40x23cm na Wizz Air –u.

Ponuda ne uključuje:

 • Putno osiguranje;
 • Individualne troškove putnika;
 • Lokalne turistačke takse, plaćaju se na recepciji hotela;
 • Veliki prtljag do 23 kg;

Način i uslovi plaćanja:

 • U dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po prodajnom kursu Narodne banke Srbije;
 • 50% od celokupnog iznosa prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pred putovanje;
 • 50% celokupnog iznosa u gotovini u trenutku rezervacije, ostatak u 3 mesečne rate čekovima građana;
 • Kreditnim karticama Banca Intesa do 6 mesečnih rata;
 • Gotovinski, platnim karticama,uplatom na račun agencije;

Popularni aranžmani

Pročitajte više o destinaciji

Kliknite za besplatan poziv

Imate pitanje?

Kliknite na dugme i pozvaćemo Vas. Naš savetnik je spreman da odgovori na sva Vaša pitanja o aranžmanima ili destinacijama koje Vas zanimaju. Molimo Vas, kliknite na dugme ispod i pozvaćemo Vas u najkraćem mogućem roku.

Ova usluga je potpuno BESPLATNA!

Pozovi me!