Kosta Brava avionom

KOSTA BRAVA AVIONOM  

 

 

Costa Brava (u prevodu divlja, ili razuđena obala) obuhvata pojas uz more koji počinje od mesta Blanes 60 km severno od Barselone, i proteže se 160 km do granice sa Francuskom. Costa Brava zajedno sa Costa del Sol i Costa Blanca, čine tri glavne primorske turističke regije u Španiji. Zbog nekoliko mesta, kao što su Lloret de Mar, Tossa del Mar, i Blanes, Costa Brava je za vreme režima generala Franka 1960ih postala jedan od simbola masovnog turizma, destinacija namenjena za turiste iz severne i zapadne Evrope, a pre svega za Francuze i Britance. I pored toga, na ovom delu španskog primorja i posle 50 godina, danas postoje mnoga mesta koja nisu okupirana masovnim turizmom, a to su pre svega Cadaques, Roses, Tamariu, i Calella de Palafrugell. Pored malih ribarskih mesta i bezbrojnih plaža i uvala, Costa del Sol je odlična baza za istraživanje pokrajine Katalonije, a pre svega gradova kao što su opuštena Barselona, srednjevekovna Girona (Žirona), kao i Figueres u kojem se nalazi muzej Salvadora Dalija…

KOSTA BRAVA LETO

PROGRAM PUTOVANJA:

Dan polaska – poletanja aviona je datum iz tabele.

Prvi dan: sastanak putnika dva sata pre poletanja na beogradskom aerodroma “Nikola Tesla”. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i poletanja aviona.

2-10.dan: boravak u izabranom terminu (10 noćenja), u objektu sa izabranim uslugama.

11.dan (poslednji dan boravka): napuštanje objekta, poletanje sa aerodroma u Geroni (Costa Brava) prema planu letenja. Sletanje u Beograd.

Kraj usluga.

 

Cenovnik i ostali detalji :

Love 2 Travel – Kosta Brava avionom – Cenovnik leto 2018