Malta Nova Godina 2018

MALTA NOVA GODINA 2018 – FIRST MINUTE

 VEĆ OD 565 EUR – TAKSE UKLJUČENE U CENU!

POZOVITE LJUBAZNI LOVE 2 TRAVEL POZITIVA TIM I DOBIĆETE NAJBOLJU MOGUĆU PONUDU!

Malta je ostrvska zemlja koju cine istoimeno ostrvo,Komina i Gozo.Jedna od najgušće naseljenih zemalja u svetu,sa oko 410000 stanovnika, gefizički pripada afričkom kontinentu,a geopolitički Južnoj Evropi. Kroz svoju burnu i bogatu istoriju, Malta je bila često osvajana, da bi od 1814 postala deo Britanske imperije. 1974 godine, Malta je postala republika unutar Komonvelta.1979.godine, engleske snage su se povukle i Republika Malta prihvata politiku neutralnosti.Od 2004 Malta je članica Evropske unije. Malteški arhipelag se nalazi, praktično u centru Mediterana, 93 km juzno od Sicilije 288 km od Afrike. Malta je najveće ostrvo i kulturni,privredni i administrativni centar. Glavne grane su ribolov, poljoprivreda i turizam. Najveći deo stanovništva su Maltežani, sa nešto malo nacionalnih manjina,medju kojima su u najmanjem broju englezi. Na Malti se vozi levom stranom, za rentiranje automobila je potrebna medjunarodna vozačka dozvola, mogu se iznajmiti skuteri, bicikli,a tzv. beli taksi možete zaustaviti svugde sem na utobuskim stanicama. Autobuska mreža je takodje dobro razvijena. Brodski prevoz je na svakih 20 min do Goza. Jedna od najlepših crkava posvecena Sv.Georgiju, sagradjena je 1672 godine, u mermeru, sa olatrom u bronzi i zlatu,i Statuom Sv.Djordja iz 1838 godine ,koja je jedinstvena i nosi titulu prve statue ovog sveca u svetu. Zvanicna valuta je EUR,vremenska zona je +1sat u odnosu na naše vreme. Uz veliki broj sunčanih dana i aktivni odmor,bogat noćni život, Malta pripada jednoj od najatraktivnijih dstinacija za odmor.

Malta NOva Godina

1.    dan / BEOGRAD – LA VALETA /

Poletanje iz Beograda u 12:40h. Direktan let do Malte kompanijom Wizz air . Sletanje na aerodom u La Valeti u 14:40h. Transfer do hotela. Slobodno vreme za uživanje. Novogodišnja noć.

2.     dan – 3. dan / LA VALETA /

Doručak. Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.

4. dan / LA VALETA– BEOGRAD /

Doručak. Napuštanje hotela u prepodnevnim časovima. Transfer do aerodroma. Direktan let do Beograda kompanijom Wizz Air. Poletanje u 15:10h. Sletanje u Beograd u 17:00 h.

KRAJ PROGRAMA

 

 

Cenovnik i ostali detalji: 

MALTA – Nova Godina 2018 – FIRST MINUTE – Program putovanja