Milano

Milano Avionom  Nova godina 2018

 VEĆ OD 410 EUR – TAKSE UKLJUČENE U CENU!

Postoji stara izreka: Milan l’e Milan – Milano je Milano. Iako mu naizgled nedostaje šarm drugih italijanskih gradova, ako zagrebete ispod površine otkrićete da je ovo sasvim poseban grad velikih suprotnosti i skrivene dubine. Milano je na glasu kao komercijalni centar kojim vladaju zakoni tržišta, i on zaista i jeste jedan od glavnih motora italijanske ekonomije. Ali ovaj grad nije samo to. Uprkos milanskom modernom pristupu poslu i energičnom stilu, tradicionalni italijanski način života nije u potpunosti odbačen. U milanu se nalaze neke od najlepših crkava u Italiji i brojne palate koje s ponosom podsećaju na aristokratsku prošlost grada. Milano možda nema lepotu Firence, grandioznost Rima ili romantičnost Venecije, ali ima nešto svoje, i to veoma privlačno.

 

 

Program putovanja:

1. dan / BEOGRAD – /NIŠ / – TEMIŠVAR – MILANO /

Transfer sa kućne adrese mini kombijem do aerodroma u Temišvaru u trajanju od 3h. Direktan let do Milana kompanijom Wizz Air. Poletanje u 06:10h. Sletanje na aerodrom “Bergamo” u 06:55h. Individualni transfer do hotela. Slobodno vreme za uživanje. Noćenje.

 2. dan – 4.dan / MILANO /

Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.

5.dan / MILANO -  TEMIŠVAR – /NIŠ / – BEOGRAD /

Individualni transfer do aerodroma “Bergamo’’ Povratni let za Temišvar u 07:25h . Direktan let do Temišvara kompanijom Wizz Air. Sletanje u Temišvar u 10:05h. Transfer sa aerodroma na kućnu adresu minikombijem. Dolazak u Beograd.

KRAJ PROGRAMA

Napomena: Vremena letova se razlikuju od polaska do polaska, tačno vreme biće potvrđeno prilikom rezervacije!

 

Cenovnik i ostali detalji:

MILANO avionom – Nova Godina 2018 – Program putovanja

MILANO AVIONOM IZ NIŠA – Nova Godina 2018 – Program putovanja