Rim

Rim Nova godina 2018

AVIONOM VEĆ OD 450 EUR –  TAKSE UKLJUČENE U CENU  !

Nekada prestonica moćne rimske imperije, danas glavni grad Italije, grad Romula i Rema – odbačenih blizanaca na obali Tibra koje je odgajila vučica, a 753 g. pre Hrista osnovali su grad Rim ….. Nalazi se u središnjoj Italiji, u regiji Lacio, na 24 km od obale Tirenskog mora. Najniža tačka grada je na Piazza del Popolo (13 m) a najviša na najvišem rimskom brežuljku Monte Mario (120 m). Mnoštvo turista preplavljuje Rim tokom cele godine jer ovaj večni grad ima sredozemnu klimu sa dugim i toplim letima i vrlo blagim zimama. Ne propustite da se popnete čuvenim Španskim stepenicama, ubacite novčić u prelepu baroknu fontanu di Trevi, prošetate po trgu Navona, posetite Koloseum, impresivni drevni amfiteatar u kome su se održavale borbe gladijatora, zatim Panteon i Rimski forum, Vatikan sa čuvenom Siktinskom kapelom koju je oslikao Mikelandjelo… I ne zaboravite : Svi putevi vode u Rim!

Rim

 

Program putovanja:

1. dan – / BEOGRAD – TEMIŠVAR – RIM/
Transfer sa kućne adrese mini kombijem do aerodraoma u Temišvaru u trajanju oko 3h. Dolazak na aerodrom. Direktan let do Rima  low cost kompanijom Wizz Air. Poletanje u 07.15h. Sletanje na aerodrom “Ciampino” u Rimu u 07.55h. Individualni transfer do hotela. Noćenje.

2. dan – 4. dan ./ RIM  /
Doručak. Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.

5. dan – / RIM – TEMIŠVAR – BEOGRAD /
Doručak. Napuštanje hotela . Individualni transfer do aerodroma u jutarnjim  časovima. Direktan let do Temišvara low cost kompanijom Wizz Air. Poletanje u 08.25h. Sletanje u Temišvar u 11.05h. Transfer sa aerodroma mini kombijem do kućne adrese.
KRAJ PROGRAMA

 

Cenovnik i ostali detalji:

RIM AVIONOM – Nova Godina 2018 -Program putovanja