Barselona Nova Godina

Barselona Nova Godina 2019

  VEĆ OD 580 EUR – TAKSE UKLJUČENE U CENU!

Katalonski grad sa obala Sredozemnog mora, najkosmopolitskiji je grad Španije i jedna od najzauzetijih luka Mediterana. Ona je zaista procvetala u poslednjih nekoliko desetina godina i postala nezaobilazna destinacija na kojoj se sreću ljubitelji pomalo čudnih, jedinstvenih građevina sa neponovljivim pečatom katalonskog mentaliteta i avanturisti željni modernih tehnoloških dostignuća. Barselona je jedan od onih gradova “za svačiji ukus” u najpozitivnijem smislu, pa ćete retko sresti nekog ko se iz nje vratio nezadovoljan. Ujedno je i turistički najposećeniji grad u zemlji.Ulični svirači i akrobate, jedno od najboljih mesta  za tapas u Španiji, fenomenalne šarene pijace, divan Zoo vrt i još zanimljiviji Akvarijjum, čudesni muzeji, srednjovekovno gradsko jezgro i interesantne, artistički inventivne zgrade iz perioda ne tako davnog umetničkog pravca modernizma, koje se božanstveno uklapaju u čitavu sliku grada…

barcelona-fireworks 

Program putovanja:

1. dan – / BEOGRAD – BUDIMPEŠTA – BARSELONA/
Transfer sa kućne adrese mini kombijem do aerodraoma u Budimpešti. Dolazak na aerodorom. Direktan let do Barselone low cost kompanijom Wizz Air. Poletanje u 06:25h. Sletanje na aerodom u Barselonu u 09:00h. Individualni transfer do hotela. Noćenje.

2. dan –  4. dan - / BARSELONA/
Doručak. Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.

5. dan – / BARSELONA – BUDIMPEŠTA – BEOGRAD/
Doručak. Napuštanje hotela u prepodnevnim časovima. Slobodno vreme. Individualni transfer do aerodroma. Direktan let do Budimpešte low cost kompanijom Wizz Air. Poletanje u 21:05h. Sletanje u Budimpeštu u 23:45h. Transfer sa aerodroma mini kombijem do kućne adrese.

KRAJ PROGRAMA

 

 

Cenovnici i ostali detalji:

BARSELONA NOVA GODINA 2019- FIRST MINUTE – Program putovanja