Lisabon Nova Godina

Lisabon Nova Godina 2019

  VEĆ OD 550 EUR – TAKSE UKLJUČENE U CENU!

Lisabon, glavni grad Portugala, nalazi se na ušću reke Težo u Atlantik. Grad su osnovali Feničani, nakon kojih dolaze Rimljani, u čije vreme vladavine se Lisabon razvija u važnu luku i centar trgovine, nakon Rimljana dolaze Mavari pod čijom se vlašću još više razvija. U XVII veku grad pogađa veliki zemljotres kada je poginulo između 60 000 i 90 000 ljudi. Ipak, nakon višegodišnje obnove grad je uspeo da povrati stari sjaj i svoje mesto centra Portugala. Grad obiluje prelepim građevinama nastalim uglavnom u periodu nakon zemljotresa 1755. godine. Izdvajaju se Lisabonska katedrala koja je pod zaštitom UNESCO-a i predstavlja srce Lisabona i kula Belem odakle je Vasco de Gama započeo svoja istraživanja. Svojom raskoši, šepurenjem bogatstvima kolonijalnog doba, moćnih kraljeva, brojnim muzejima, ovaj grad će zasigurno izmamiti vaše uzdahe divljenja.

new-year

 

Program putovanja:

1. dan – / BEOGRAD – BUDIMPEŠTA – LISABON/
Transfer sa kućne adrese mini kombijem do aerodraoma u Budimpešti. Dolazak na aerodorom. Direktan let do Lisabona low cost kompanijom Wizz Air. Poletanje u 15:40h. Sletanje na aerodom u Lisabon u 18:35h. Transfer do hotela. Noćenje.

2. dan –  3. dan - / LISABON/
Doručak. Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.

4. dan – / LISABON – BUDIMPEŠTA/
Doručak. Napuštanje hotela u prepodnevnim časovima. Slobodno vreme. Ttransfer do aerodroma. Direktan let do Budimpešte low cost kompanijom Wizz Air. Poletanje u 19:40h. Sletanje u Budimpeštu u 00:20h.

5. dan – / BUDIMPEŠTA – BEOGRAD/

Transfer sa aerodroma mini kombijem do kućne adrese.

KRAJ PROGRAMA

 

Cenovnik i ostali detalji:

LISABON-NOVA-GODINA-2019-FIRST-MINUTE-Program-putovanja