Milano Nova Godina

Milano Nova godina 2019

 VEĆ OD 399 EUR – TAKSE UKLJUČENE U CENU!

Postoji stara izreka: Milan l’e Milan – Milano je Milano. Iako mu naizgled nedostaje šarm drugih italijanskih gradova, ako zagrebete ispod površine otkrićete da je ovo sasvim poseban grad velikih suprotnosti i skrivene dubine. Milano je na glasu kao komercijalni centar kojim vladaju zakoni tržišta, i on zaista i jeste jedan od glavnih motora italijanske ekonomije. Ali ovaj grad nije samo to. Uprkos milanskom modernom pristupu poslu i energičnom stilu, tradicionalni italijanski način života nije u potpunosti odbačen. U milanu se nalaze neke od najlepših crkava u Italiji i brojne palate koje s ponosom podsećaju na aristokratsku prošlost grada. Milano možda nema lepotu Firence, grandioznost Rima ili romantičnost Venecije, ali ima nešto svoje, i to veoma privlačno.

 

 

Program putovanja:

1. dan – / BEOGRAD – TEMIŠVAR – MILANO/
Transfer sa kućne adrese mini kombijem do aerodroma u Temišvaru. Dolazak na aerodrom. Direktan let do Milana low cost kompanijom Ryan Air. Poletanje u 12:45h. Sletanje na aerodom u Milano u 13:35h. Individualni transfer do hotela. Noćenje.

2. dan –  5. dan - / MILANO/
Doručak. Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.

6. dan – / MILANO – TEMIŠVAR – BEOGRAD/
Doručak. Napuštanje hotela u prepodnevnim časovima. Individualni transfer do aerodroma. Direktan let do Temišvara low cost kompanijom Ryan Air. Poletanje u 07:00h. Sletanje u Temišvar u 09:45h. Transfer sa aerodroma mini kombijem do kućne adrese. 

KRAJ PROGRAMA

 

Cenovnik i ostali detalji:

   MILANO-NOVA-GODINA-2019-FIRST-MINUTE-Program-putovanja