Moskva Nova Godina

Moskva Nova Godina 2019

  VEĆ OD 505 EUR – TAKSE UKLJUČENE U CENU!

Smatra se da je Moskva osnovana 1147. godine uz reku Moskvu. U bukvalnom prevodu sa staroruskog naziv znači Grad uz reku Moskvu, a veruje se da naziv potiče i od finske reči, koja u prevodu znači zamućen. Grad je neprekidno trebalo braniti od Mongola, a napadi prestaju tek u XV veku. Od tada uspon Moskve kao trgovačkog središta više nisu mogli da zaustave ni požari, ni glad, ni bitke protiv Mongola i Tatara. Moskva se proslavila i slavnom pobedom nad moćnim Napoleonom 1812.godine. U Moskvi je sve najveće (crkve, zgrade, ulice). Danas je i dalje najveći i glavni grad Rusije, a u njoj živi oko 11,5 miliona stanovnika. Moskva je više godina za redom proglašena za najskuplji grad na svetu za život.

da0c92f18324da7382a86bd9c8b78fe3bd01e74e

Program putovanja:

1. dan – / BEOGRAD – BUDIMPEŠTA – MOSKVA/
Transfer sa kućne adrese mini kombijem do aerodraoma u Budimpešti. Dolazak na aerodorom. Direktan let do Moskve low cost kompanijom Wizz Air. Poletanje u 17:45h. Sletanje na aerodom Vnukovo u Moskvu u 22:20h. Individualni transfer do hotela. Noćenje.

2. dan –  5. dan - / MOSKVA/
Doručak. Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.

6. dan – / MOSKVA – BUDIMPEŠTA /
Doručak. Napuštanje hotela u prepodnevnim časovima. Slobodno vreme. Individualni transfer do aerodroma Vnukovo. Direktan let do Budimpešte low cost kompanijom Wizz Air. Poletanje u 23:00h. Sletanje u Budimpeštu u 23:35h. Transfer sa aerodroma mini kombijem do kućne adrese.

7. dan – / BUDIMPEŠTA – BEOGRAD/
Dolazak na kućnu adresu u ranim jutarnjim časovima.

 

Cenovnik i ostali detalji:

MOSKVA NOVA GODINA 2019- FIRST MINUTE – Program putovanja