Rim Nova Godina

Rim Nova godina 2019

AVIONOM VEĆ OD 515 EUR –  TAKSE UKLJUČENE U CENU  !

Nekada prestonica moćne rimske imperije, danas glavni grad Italije, grad Romula i Rema – odbačenih blizanaca na obali Tibra koje je odgajila vučica, a 753 g. pre Hrista osnovali su grad Rim ….. Nalazi se u središnjoj Italiji, u regiji Lacio, na 24 km od obale Tirenskog mora. Najniža tačka grada je na Piazza del Popolo (13 m) a najviša na najvišem rimskom brežuljku Monte Mario (120 m). Mnoštvo turista preplavljuje Rim tokom cele godine jer ovaj večni grad ima sredozemnu klimu sa dugim i toplim letima i vrlo blagim zimama. Ne propustite da se popnete čuvenim Španskim stepenicama, ubacite novčić u prelepu baroknu fontanu di Trevi, prošetate po trgu Navona, posetite Koloseum, impresivni drevni amfiteatar u kome su se održavale borbe gladijatora, zatim Panteon i Rimski forum, Vatikan sa čuvenom Siktinskom kapelom koju je oslikao Mikelandjelo… I ne zaboravite : Svi putevi vode u Rim!

nye-rome-italy

 

Program putovanja:

1. dan – / BEOGRAD – BUDIMPEŠTA – RIM/
Transfer sa kućne adrese mini kombijem do aerodraoma u Budimpešti. Dolazak na aerodorom. Direktan let do Rima low cost kompanijom Ryan Air. Poletanje u 06:20h. Sletanje na aerodom u Rimu u 08:05h. Individualni transfer do hotela. Noćenje.

2. dan –  4. dan - / RIM/
Doručak. Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.

5. dan – / RIM – BUDIMPEŠTA – BEOGRAD/
Doručak. Napuštanje hotela u prepodnevnim časovima. Individualni transfer do aerodroma. Direktan let do Budimpešte low cost kompanijom Ryan Air. Poletanje u 08:30h. Sletanje u Budimpeštu u 10:10h. Transfer sa aerodroma mini kombijem do kućne adrese.

KRAJ PROGRAMA

 

Cenovnik i ostali detalji:

RIM-NOVA-GODINA-2019-FIRST-MINUTE-Program-putovanja