Sicilija – Palermo Nova Godina

Sicilija – Palermo Nova Godina 2019

  VEĆ OD 450 EUR – TAKSE UKLJUČENE U CENU!

Palermo je izuzetno živ grad, pun kontrasta, sa prelepim gradskim trgovima i katedralom. Grad kraljeva i prosjaka. Po veličini  je peti grad (Rim, Milano, Napulj, Torinu)  na Apeninskom poluostrvu sa skoro 700.00 stanovnika. I jedan je od najstarijih. Sagradili su ga još Feničani a ime svete Rozalije pominje se kao ime osnivača grada. Istorijsko jezgro obiluje umetničkim delima koja svedoče o burnoj prošlosti. Jednako je uzbudljivo i njegovo okruženje. Ukoliko se odlučite da upoznate neku od znamenitosti ovog podneblja  ne propustite odlazak u Pjacu Armerino ili Agriđento koji je znan po Dolini hramova. Reč je o ostacima hramova nastalih još s kraja šestog i početka petog veka p.n.e. Za one koji sebe smataju ljubiteljima vina odlazak u Marsalu biće istinski doživljaj.

the-big-cathedral-of-palermo-PRRLW6Y

 

Program putovanja:

1. dan – / BEOGRAD – BUDIMPEŠTA – PALERMO/
Transfer sa kućne adrese mini kombijem do aerodraoma u Budimpešti. Dolazak na aerodorom. Direktan let do Palerma low cost kompanijom Ryan Air. Poletanje u 11:50h. Sletanje na aerodom u Prag u 13:50h. Individualni transfer do hotela. Noćenje.

2. dan –  4. dan - /PALERMO/
Doručak. Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.

5. dan – / PALERMO – BUDIMPEŠTA – BEOGRAD/
Doručak. Napuštanje hotela u prepodnevnim časovima. Slobodno vreme. Individualni transfer do aerodroma. Direktan let do Budimpešte low cost kompanijom Ryan Air. Poletanje u 14:15h. Sletanje u Budimpeštu u 16:20h. Transfer sa aerodroma mini kombijem do kućne adrese.

KRAJ PROGRAMA

 

Cenovnik i ostali detalji:

SICILIJA -PALERMO NOVA GODINA 2019- FIRST MINUTE – Program putovanja