O nama

 Dragi prijatelji i svi zaljubljenici u putovanja, dobro došli u Love 2 Travel D.o.o. turističku agenciju dobre volje sa sedištem u Beogradu i hvala što putujete sa nama!

 Love 2 Travel D.o.o. je turistička agencija nastala iz ljubavi dva turistička vodiča prema putovanjima i jedinstvena po tome što se opredelila da svoje programe i aranžmane bazira na filozofiji porodičnih vrednosti i edukativnih aktivnosti u kojima najviše pažnje posvećujemo deci, njihovom zdravlju i pripremi za odrastanje i život.

 Love 2 Travel tim aranžmane i programe realizuje kao pozitivnu sinergiju najlepših destinacija širom Evrope i sveta, najatraktivnijih letovališta i ski-centara, mediteranskih ostrva i uzbudljivih krstarenja na koje ćemo vas povesti i želje da svi naši klijenti postanu deo Love 2 Travel tima stvarajući jednu veliku porodicu u kojoj ćemo zajedničkim snagama promovisati nov način turizma koji smo nazvali „Okupimo porodicu“.

 Love 2 Travel „Okupimo porodicu“ je edukativni turizam za decu i odrasle sa idejom zbližavanja porodica, zajedničkog kreiranja aktivnosti za decu kao i planiranja kurseva i škola u oblasti dečjih igara, kreativnih radionica, plivanja, ronjenja, podvodnih aktivnosti, poznavanje istorije i i kulturne tradicije. 

 Love 2 Travel D.o.o. Sigurnost i pouzdanost, ubedljivo najpovoljniji odnos cene i kvaliteta usluge, iskustvo i poslovna inventivnost u kreiranju i realizaciji brojnih putovanja, stručni i obrazovani kadrovi, razgranata mreža subagenata i pouzdani partneri širom sveta, čine suštinu ovog turističko – agencijskog brenda.