Nica & Napulj & Venecija Avionom

NICA & NAPULJ & VENECIJA AVIONOM 

JEDINSTVENA PONUDA NA TRŽIŠTU SAMO KOD LOVE 2 TRAVEL POZITIVA TIMA :)  

AVIONOM VEĆ OD 652 EUR –  TAKSE I  POVRATNI TRANSFER SA  KUĆNE ADRESE  UKLJUČENI U CENU !

 Nica je grad smešten sa jugoistoku Francuske, na Azurnoj obali, koja je deo Sredozemnog mora. Nalazi se u regionu   Provansa – Alpi – Azurna obala, u departnamu Primorski Alpi. Prostire se na površini od 71, 92 kvadratna kilometra, a u njoj oko 350 000 stanovnika. Nica je jedan od turističkih centara Francuske.Nica je jedno od najtoplijih mesta Azurne obale. Na području Nice preovladava mediteranska klima, sa veoma toplim i dugim letima. Zime su veoma blage. Klima pogoduje bavljenju vinogradarstvom…

Nica avionom

Napulj je nekada bio  srce Rimske imperije.  Napulj je istorijski centar krcat uskim uličicama koje vode do oblalske promenade sa romantičnim pogledom na Vezuv. U Napulju ćete videti građevine pod zaštitom Unesko-a, stabla limuna i užurbani gradski život. Sa toplim vremenom i kulturnim festivalom Maggio dei Monumenti (Maj spomenika) proleće je idealno vreme za posetu Napulju. Takođe, lepo je i tokom septembra i oktobra kada je u toku Pizzafest, takmičenje u pravljenju svetski poznatog specijaliteta.

Napulj Avionom

Venecija već vekovima očarava posetioce svojim neverovatnim položajem na vodi i bajkovitim izgledom, koji nimalo ne kvare povremene poplave, masovni turizam i druge otežavajuće okolnosti, tipične za savremeni svet. Grad se nalazi usred lagune i raspoređen je po brojnim ostrvima, sa uskim uličicama i bezbroj kanala,  a podeljen je u šest većih oblasti, od kojih tri leže zapadno od Velikog kanala, a preostala tri nalaze se istočno od Velikog kanala. U svakom od njih postoje znamenitosti koje ne treba porpustiti, kao i pravi lavirint uličica i malo većih ulica, kojima posetilac može uživati i lepo se prošetati. 

Venecija avionom

 

 

Program putovanja: 

1. dan – / BEOGRAD – BUDIMPEŠTA – NICA /

Organizovan transfer iz Beograda sa kućne adrese do aerodroma u Budimpešti. Dolazak na aerodrom. Direktan let do Nice sa polaskom u  13:05h . Sletanje  na aerodrom u Nici je predviđeno u 15:00h. Organizovan transfer do hotela. Noćenje.

2. dan  – / NICA /

Doručak. Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.

3. dan – / NICA – NAPULJ /

Doručak. Napuštanje hotela u jutarnjim časovima. Individualni  transfer do aerodroma. Direktan let do Napulja sa poletanjem u 15:10h. Sletanje u Napulj  je predviđeno u 16:35h. Individualni transfer do Hotela. Slobodno vreme za uživanje u Napulju. Noćenje.

4. dan – 5 dan. –  / NAPULJ /

Doručak. Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.

6. dan – / NAPULJ – VENECIJA /

Doručak. Individualni   transfer do aerodroma u poslepodnevnim časovima. Direktan let do Venecije. Poletanje aviona je u 15:40h. Sletanje aviona u Venciju (Marco Polo) je perdviđeno u  16:55h. Individualni  transfer do hotela. Noćenje.

7. dan -  8. dan – / VENECIJA /

Doručak. Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.

9 dan/ VENECIJA – TEMIŠVAR – BEOGRAD /

Doručak. Slobodno vreme za uživanje u Veneciji. Individualni  transfer do aerodroma u večernjim časovima. Direktan let do Temišvara. Poletanje aviona iz Venecije (Treviso)  je u 12:15h. Sletanje aviona u Temišvar je predviđeno u  14:40h. Organizovan Transfer do kućne adrese.

10. dan – /BEOGRAD/

Dolazak u ranim jutarnjim časovima na kućnu adresu.

KRAJ PROGRAMA

 

 

Cena i ostali detalji: 

NICA-NAPULJ-VENECIJA-3-GRADA-AVIONOM-Program-putovanja-i-cenovnik-br-2