Azerbejdžan – Baku

Azerbejdžan – Baku

Avionom tokom cele godine!!!

Pozovite ljubazni tim LOVE 2 TRAVEL i dobićete najbolju cenu!

  VEĆ OD 490 EUR – TAKSE UKLJUČENE U CENU!

Azerbejdžan – Baku – glavni grad Azerbejžana pravi je biser arhitektur, dete Pariza i Dubaia, ali sa sovjetskim korenima.Rapidni razvoj ovog grada ipak ne dotiče njegovu istoriju tako da je staro gradsko jezgo Iceri Sheher deo Unescove liste. Zidine stare tvrđave predstavljaju svojsvrnu atrakciju pa se u tom delu mogu videti kamene palate, stare pešačke ulice i drugo. Savremeni trend uneo je među vekove ovog grada i moderne butike, ekskluzivne prodavnice i restoarane, nebodere, ali i mnogobrojne parkove i zelene oaze…Danas, Baku je destinacija vredna obilaska i pravo meste za upoznavanje različitosti svetskih kultura.

Azerbejdžan - Baku

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan – / BEOGRAD – BUDIMPEŠTA – BAKU /

Transfer sa kućne adrese do aerodroma u Budimpešti. Direktan let do Bakua kompanijom Wizz Air. Individualni transfer do hotela. Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja.Noćenje.

2. – 7. dan – / BAKU /

Doručak. Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.

8.dan / BAKU – BUDIMPEŠTA – BEOGRAD /

Doručak. Napuštanje hotela u jutarnjim časovima. Individualni transfer do aerodroma. Direktan let do Budimpešte kompanijom Wizz Air. (Za tačna vremena poletanje i sletanja raspitajte se u agenciji). Sletanje u Budimpeštu. Transfer do kućne adrese.

KRAJ PROGRAMA

 

Cenovnik i ostali detalji:

AZERBEJDŽAN – Baku – Proleće 2018 – Cenovnik br.1