Moskva Avionom

Moskva Avionom tokom cele godine!

Moskva & St. Petersburg Avionom tokom cele godine!

 AVIONOM VEĆ OD 499 EUR – TAKSE UKLJUČENE U CENU!

Smatra se da je Moskva osnovana 1147. godine uz reku Moskvu. U bukvalnom prevodu sa staroruskog naziv znači Grad uz reku Moskvu, a veruje se da naziv potiče i od finske reči, koja u prevodu znači zamućen. Grad je neprekidno trebalo braniti od Mongola, a napadi prestaju tek u XV veku. Od tada uspon Moskve kao trgovačkog središta više nisu mogli da zaustave ni požari, ni glad, ni bitke protiv Mongola i Tatara. Moskva se proslavila i slavnom pobedom nad moćnim Napoleonom 1812.godine. U Moskvi je sve najveće (crkve, zgrade, ulice). Danas je i dalje najveći i glavni grad Rusije, a u njoj živi oko 11,5 miliona stanovnika. Moskva je više godina za redom proglašena za najskuplji grad na svetu za život.

 Image result

 

Program putovanja MOSKVA:

1.dan - / BEOGRAD – MOSKVA /

Direktan let do Moskve kompanijom Air Serbia / Aeroflot (za vremena letova informišite se u agenciji).Individualni transfer do hotela. Noćenje.

2.   dan - (3. 4. 5.) dan / MOSKVA /

Doručak. Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.

4.(5.6.) dan – / MOSKVA – BEOGRAD /

Doručak. Napuštanje hotela do 11h. Slobodno vreme. Individualni transfer do aerodroma . Direktan let do Beograda kompanijom Air serbia/ Aeroflot ( za vremena letova informišite se u agenciji).

KRAJ PROGRAMA

 

 Program putovanja MOSKVA i ST. PETERSBURG:

1 .dan – / BEOGRAD – BUDIMPEŠTA – MOSKVA /

Transfer sa kućne adrese mini busom do aerodroma u Budimpešti. Direktan let do Moskve low cost kompanijom Wizz Air. Sletanje na aerodrome Vnukovo u Moskvi. Organizovan transfer do hotela. Noćenje.

  2.dan – 3. dan / MOSKVA /

Doručak. Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.

4. dan / MOSKVA – St. PETERSBURG/

Doručak. Napuštanje hotela u ranim jutarnjim časovima . Organizovan transfer do aerodrome Vnukovo. Direktan let do St. Petersburga. Organizovan transfer do hotela. Noćenje.

5. dan – 6. dan / St. PETERSBURG/

Doručak. Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.

7. dan – St. PETERSBURG – BUDIMPEŠTA – BEOGRAD /

Doručak. Napuštanje hotela . Slobodno vreme. Organizovani transfer do aerodroma. Direktan let do Budimpešte kompanijom Wizz air. Transfer od aerodroma do kućne adrese.

KRAJ PROGRAMA 

 

Cenovnik i ostali detalji: 

MOSKVA AVIONOM – Jesen 2017 – Program putovanja

MOSKVA i ST. PETERSBURG – Jesen 2017 – Program putovanja