Moskva Avionom

Moskva Avionom tokom cele godine!

Moskva & St. Petersburg Avionom tokom cele godine!

 AVIONOM VEĆ OD 499 EUR – TAKSE UKLJUČENE U CENU!

Smatra se da je Moskva osnovana 1147. godine uz reku Moskvu. U bukvalnom prevodu sa staroruskog naziv znači Grad uz reku Moskvu, a veruje se da naziv potiče i od finske reči, koja u prevodu znači zamućen. Grad je neprekidno trebalo braniti od Mongola, a napadi prestaju tek u XV veku. Od tada uspon Moskve kao trgovačkog središta više nisu mogli da zaustave ni požari, ni glad, ni bitke protiv Mongola i Tatara. Moskva se proslavila i slavnom pobedom nad moćnim Napoleonom 1812.godine. U Moskvi je sve najveće (crkve, zgrade, ulice). Danas je i dalje najveći i glavni grad Rusije, a u njoj živi oko 11,5 miliona stanovnika. Moskva je više godina za redom proglašena za najskuplji grad na svetu za život.

 Image result

 

Program putovanja:

1. dan  -  / BEOGRAD –  MOSKVA /

Direktan let do  Moskve  kompanijom Air Serbia / Aeroflot  (za vremena letova informišite se u agenciji)Individualni transfer do hotela. Noćenje.

2. dan -(3. 4. 5) dan  / MOSKVA  /

Doručak. Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.

4.(5.6.) dan -  / MOSKVA  -   BEOGRAD /

Doručak. Napuštanje hotela do 11h. Slobodno vreme. Individualni transfer do aerodroma . Direktan let  do Beograda kompanijom Air serbia/ Aeroflot  za vremena letova informišite se u agenciji).

KRAJ PROGRAMA

 

Cenovnik i ostali detalji: 

MOSKVA AVIONOM JANUAR, FEBRUAR i MART- Program putovanja 2017