New York

New York Avionom 

 VEĆ OD 1235 EUR – TAKSE UKLJUČENE U CENU !

Njujork (zvanično ime Njujork Siti; engl. New York City) je grad sa najviše stanovnika u Sjedinjenim Američkim Državama, i u centru je međunarodnih finansija, politike, zabave i kulture. Prvobitno se zvao Novi Amsterdam, a 1664. godine Britanci su mu dali ime Njujork (Novi Jork) u čast vojvode od Jorka. Njujork je jedan od najvećih gradova sveta, i sedište je velikih muzeja, galerija, međunarodnih korporacija i berzi. Grad je i sedište svih međunarodnih ambasada pri Ujedinjenim nacijama, čije se sedište takođe nalazi u Njujorku. Grad Njujork se nalazi u državi Njujork, i ima preko 8 miliona stanovnika na 800km². Uže gradsko jezgro se sastoji iz pet gradskih opština: Bruklin, Bronks, Menhetn, Kvins, i Staten Ajland — od kojih bi svaka bila velegrad da se ne nalazi u Njujorku.

Program putovanja:

1. dan / BEOGRAD – NEW YORK /

Dolazak na aerodrom “Nikola Tesla” dva sata pre poletanja. Direktan let do Njujorka kompanijom Air Serbia. Organizovani transfer do hotela.
Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.
2-7. dan / NEW YORK /
Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.
8. dan / NEW YORK – BEOGRAD /
Napuštanje hotela u jutarnjim časovima. Organizovan transfer do aerodroma JFK . Direktan let do Beograda avio kompanijom Air Serbia. Sletanje aviona na aerodrom „ Nikola Tesla” je sledećeg dana.
KRAJ PROGRAMA

Napomena: Vremena letova se razlikuju od polaska do polaska, tačno vreme biće potvrđeno prilikom rezervacije!

 

Cenovnik i ostali detalji:

NEW YORK AVIONOM – Jesen 2017 – Program putovanja