Kirani studio Barbati

Krf leto 2018

 POPUST OD  20% ZA NAJBRŽE

Kirani studio Barbati

OKUPIMO PORODICU / DECA GRATIS DO 44 GODINE :)  

Posle četiri vrlo uspešne sezone na Krfu u mestu Barbati, pozivamo Vas da u našem novom  smešatju u ponudi od ove godine u Kirani studiju, provedete još jedno nezaboravno letovanje. Mesto Barbati ima prelepu plažu sa peskom i belim šljunkom, bogatu malim zalivima i kristalnom vodom. Ovo selo tipično je po prisustvu i planine i mora. Priključite nam se i postanite i Vi deo naše vesele družine koja će se opet okupiti u Barbatima, malom i čarobnom mestašcu, u podnožju planine Pantokrator, okruženom borovom šumom, maslinjacima i prelepim i raznovrsnim cvećem i najlepšom plažom na ostrvu. 

  

Klikom na sliku otvarate galeriju

kirani-studio-krf-barabati-leto-1kirani-studio-krf-barabati-leto-2kirani-studio-krf-barabati-leto-3kirani-studio-krf-barabati-leto-4kirani-studio-krf-barabati-leto-5kirani-studio-krf-barabati-leto-6kirani-studio-krf-barabati-leto-7kirani-studio-krf-barabati-leto-8kirani-studio-krf-barabati-leto-9kirani-studio-krf-barabati-leto-10kirani-studio-krf-barabati-leto-11kirani-studio-krf-barabati-leto-12kirani-studio-krf-barabati-leto-13kirani-studio-krf-barabati-leto-14kirani-studio-krf-barabati-leto-15kirani-studio-krf-barabati-leto-16kirani-studio-krf-barabati-leto-17kirani-studio-krf-barabati-leto-18kirani-studio-krf-barabati-leto-19kirani-studio-krf-barabati-leto-20

 

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan -  KRF.

Dolazak u apartmane, smeštaj posle 14h.

2. dan – 10.(15.) dan.

Boravak u apartmanima na  bazi najma. 

11. (16.) dan.

Napuštanje apartmana  do 9h.

KRAJ PROGRAMA.

 

 NOVO U PONUDI 

  Cenovnik i ostali detalji:

VILA KIRANI – REDOVAN CENOVNIK – KRF LETO 2018 – Cenovnik broj 3

VILA KIRANI – CENOVNIK OKUPIMO PORODICU – KRF LETO 2018 – Cenovnik broj 2

 

 

OPIS SMEŠTAJA:

Kirani studio se  nalazi se ispod magistralnog puta u centru mesta Barbati, nedaleko od supermarketa i crkve. Udaljena je nepunih 100m od prelepe i omiljene plaže kod lokalnog stanovništva, koje provodi svo svoje slobodno vreme upravo tu, uživajući u kristalno čistom moru i prirodnom hladu smokvi i maslina. Prijatna klima i mešavine planinskog i morskog vazduha čine boravak još prijatnijim i ugodnijim.

Kiarni studio svojim gostima nudi ugodan odmor u prijatnom studiju  koji  mogu da ugoste od 2 do 4 osobe.

♥ 1/3 studio – Površina studija je 40m2 i poseduje spavaću sobu sa francuskim  ležajem ,potpuno opremljenu kuhinju, kupatilo i terasicu. Nalazi se u mirnom okruženji i poseduje privatni parking. Studio ima klimu kao i besplatan WiFi internet.

 Dodatni sadržaj: Nedaleko od studija na nekih 30 sekundi nalazi se bazen koji vom prelepom dvorištu ima i bazen sa ležaljkama i suncobranima koji su besplatni za naše goste.