Tajland Full Moon Party

BANGKOK- KOH PHANGAN-PHUKET

TAJLAND FULL MOON PARTY -  14 NOVEMBAR

Avionom

17 dana/ 14noći+1 dnevni odmor 

Nekada Sijam, danas Kraljevina Tajland je azijska država smeštena u tajlandskom zalivu u južnom kineskom  moru, a koja graniči sa državama Mjanmarom, Laosom, Kambodžom i Malezijom. Priroda ove zemlje je blagonaklona, sa severa i zapada se pružaju planinski lanci, centralnim delom dominira dolina reke “Chao Phraya“ u kojem živi najveći broj stanovnika Tajlanda, a na jugu se prostire na Malajskom poluostrvu na kojima se nalaze neke od najpopoularnijih plaža na svetu. Ova daleko istočna država nije imala burnu istoriju upravo zbog negovanja diplomatskih odnosa sa tadašnjim osvajačkim silama, periodi vladavine su podeljeni na nekoliko kraljevskih dinastija do 1932. godine kada je uspostavljena Ustavna Monarhija. Stanovništvo je većinski etničko tajlandsko, sa primesama laoškog i kineskog. Ljubaznost ovdašnjih stanovnika je nadaleko poznata, baš kao i lepota tajlandskih žena. Život u Bangkoku, prestonici ove istočnjačke kraljevine je haotičan, veseo, dinamičan i razvratan, dok se u na obali mora nalaze oaze mira, sa predivnim plažama, cvećem i bogatom hotelskom ponudom.

tajland

 

 

     PROGRAM PUTOVANJA:

09.novembar / BEOGRAD – DOHA – BANGKOK /  

Sastanak na aerodromu ”Nikola Tesla”. Let za Dohu u 11.20. Sletanje u Dohu u 18.30. Nastavak leta za Bangkok u 20.50h kompanijom Qatar airways. Noćni let.

 

10. -13. novembar / BANGKOK/  3 noćenja

        Sletanje u Bangkok u 07.05h. Transfer do hotela. Smeštanje u hotel, slobdodno vreme za odmor I upoznavanje sa gradom. Za ova tri dana planiramo da  fakultativno obiđemo  stari deo Bangkoka, Veliku kraljevsku palatu (Grand Palace) u čijem kompleksu se nalazi Hram smaragdnog Bude, kao i u obilazak hramova Wat Arun (Hram izlazećeg sunca), Wat Poo (Hram ležećeg Bude) i Golden Mount (Wat Saket)…Posetićemo i Kinesku četvrt i Hram Wat Traimit sa zlatnom statuom Bude teškom 5,5 tona. U večernjim satima ićićemo u Red Light District Bangkoka – Soi Cowboy i Patpong. Fakultativno razgledanje Bangkoka sa reke Chao Praya.  3 noćenja.

 

13.-19.novembar/ BANGKOK(Avion)- SURAT TANI-(Autobus+Ferry)KOH PHANGAN/6 noćenja

Napuštanje hotela u prepodnevnim satima. Transfer do aerodroma Don Mueang. Let do Surat Thania. Sletanje na aerodrom u Surat Thaniu. Transfer autobusom + brzim gliserom(ili običnim ferijem) do ostrva Koh Phangan. Smeštaj u bungalove. Ostrvo je čuveno po Ful Mun žurci (Full Moon Party), koje privlači hiljade mladih bekpekera svakog meseca nudeći im nezaboravan provod. Fakultativni obilazak vodopada na ostrvu, svih mogućih plaža. Kako bi se lakše kretali po ostrvu iznajmljujemo kola. Fakultativni odlazak na tajlandski boks i na masaže.  Organizovan je i fakultativni izlet brodićem u Marine park, nacionalni park nedaleko od Koh Phan Gana, koji je sačinjen od 42 ostrva (jednodnevni izlet). Fakultativni izlet do ostrva kornjače (Koh Tao).Kursevi ronjenja, snorkeling. Postoji mogućnost obilaženja susednih ostrva Koh Tao i Koh Samui  14. NOVEBRA  fakultativni odlazak na FULL MOON PARTY koja se organizuje jednom mesečno kada je pun mesec. 6 noćenja.

 

19.-24.novembar / KOH PHANGAN – PHUKET(Autobus)5 noćenja

Napuštamo smeštaj u prepodnevnim časovima I nastavljamo put ka Phuketu, autobusom+ferijem+autobus. transfer do smeštaja u Patong Beach-u, koji važi za jedno od najposećenijih turističkih mesta na Tajlandu.Fakultativno možemo obić Krabi, Monkey Beach, James Bond Islands. Fakultativni izlet na ostrvo Pi Pi (Koh Phi Phi), na kome je sniman film ”Plaža”.Kanuima možete istražiti pećine, videćete pejzaže koji ostavljaju bez daha. Noću je akcija po klubovima,a  česte su i velike žurke na plažama gde možete čuti svetski poznate Dj-eve. 5 noćenja.

 

24.novembar/ PHUKET- BANKONG (Avionom)/

Odjavljuemo se iz smeštaja. Transfer do aerodroma u Phuketu. Let do glavnog grada. Smesštaj u hotel za odmor Ili slobodno vreme za razgledanje . U kasnim večernjim satima ( oko 22.30h) transfer do aerodroma.

25.novembar / BANGKOK-DOHA-BEOGRAD           

Poletanje aviona za Dohu u 01.35h.sletanje u Dohu u 04.50h. Nastavak leta ka Beogradu u 06.40h. Sletanje na Beogradski aerodrom u 10.20h

Kraj programa.

 

Cenovnik i ostali detalji:

TAJLAND – 14 NOCENJA – NOVEMBAR – FULL MOON PARTY