Zanzibar & Pariz

Zanzibar & Pariz Avionom 

AVIONOM  VEĆ OD 1350 EUR – TAKSE I TRANSFERI UKLJUČENI U CENU!!!

Zemlja crnaca, što bi u prevodu značilo ime Zanzibar, koralno je ostrvo u Indijskom okeanu i deo istočnoafričke države Tanzanija. Poslednjih godina Zanzibar predstavlja must see turističku destinaciju, o kojoj se može mnogo pisati i pričati. Sa puno razloga. Verujte, samo tri dana dovoljno vam je da se zaljubite, kao prvi put u životu, u ovo živopisno ostrvo.. 

Klikom na sliku otvarate galeriju

above view on ParisAfrican Elephant, Tanzania, AfricaAldabra giant tortoisesbeautiful-evening-in-paris-france-put8f37Brown african cowsHerd of giraffe, Serengeti, Tanzania, AfricaIndian Ocean panorama in ZanzibarLove lock on a bridge in ParisParisRed starfishStarfishes on wooden boatWildebeest in the Serengeti, Tanzania, AfricaWild lionWooden boat on waterZanzibar red colobus monkeyZebra in Serengeti, Tanzania, Africa

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan – / BEOGRAD – BUDIMPEŠTA – PARIZ /

Polazak sa kućne adrese. Organizovan transfer do aerodroma u Budimpešti. Dolazak dva sata pre poletanja.Direktan let do Pariza. Poletanje u 15:50h. Sletanje u  Pariz (Charles de Gaulle) u 18:15h.  Smeštaj u hotelu na aerodromu. Noćenje.

 

2. dan  / PARIZ – ISTANBUL – ZANZIBAR /

 Doručak. Poletanje iz Pariza (Charles de Gaulle) u 13:40h. Sletanje u Istanbul u 19:05h. Poletanje iz Istanbula u 20:25h. direktnim letom za Zanzibar.

 

3. dan – 11. dan / ZANZIBAR/

Sletanje u Zanzibar u 03:50h. Organizovan transfer do hotela. Smeštaj u hotel i rani ulazak u sobe.  Doručak. Slobodno vreme za uživanje u čarima Zanzibara.  Noćenje.

 

12. dan /  ZANZIBAR – ISTANBUL PARIZ /

Napuštanje hotela u ranim jutarnjim časovima. Organizovani transfer do aerodroma. Poletanje iz Zanzibara u 04:00h. Sletanje u Istanbul u 12:55.  Poletanje iz Istanbula 14:05h. Sletanje u Pariz  (Charles de Gaulle) u 16:50h. Individualni transfer do hotela. Slobodno vreme za uživanje u Parizu. Noćenje.

 

13. dan – 15. dan – / PARIZ /

Doručak. Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje

 

16. dan – / PARIZ – BUDIMPEŠTA – BEOGRAD /

Doručak. Napuštanje hotela. Individualni transfer do aerodroma. Poletanje iz Pariza (Charles de Gaulle) u 12:40h. Sletanje u Budimpeštu u 14:50h. Organizovan transfer do kućne adrese. Dolazak u Novi Sad/Beograd u večernjim časovima.

KRAJ PROGRAMA

 

 

Cenovnik i ostali detali:

 

ZANZIBAR i PARIZ AVIONOM 2019 – FIRST MINUTE – Program putovanja br. 1