Venecija Uskrs Avionom

Venecija Uskrs Avionom

 VEĆ OD  380  EUR  

AERODROMSKE TAKSE i TRANSFER SA KUĆNE ADRESE UKLJUČENI U CENU !

Venecija već vekovima očarava posetioce svojim neverovatnim položajem na vodi i bajkovitim izgledom, koji nimalo ne kvare povremene poplave, masovni turizam i druge otežavajuće okolnosti, tipične za savremeni svet. Grad se nalazi usred lagune i raspoređen je po brojnim ostrvima, sa uskim uličicama i bezbroj kanala,  a podeljen je u šest većih oblasti, od kojih tri leže zapadno od Velikog kanala, a preostala tri nalaze se istočno od Velikog kanala. U svakom od njih postoje znamenitosti koje ne treba porpustiti, kao i pravi lavirint uličica i malo većih ulica, kojima posetilac može uživati i lepo se prošetati. 

 

Program  putovanja:

1. dan – / BEOGRAD – TEMIŠVAR – VENECIJA /

Polazak sa kućne adrese. Transfer do aerodroma u Temišvaru. Dolazak dva sata pre poletanja. Direktan let low cost kompanijom Wizz Air. Poletanje u 13.10h. Sletanje na aerodom “Treviso” u 13.45h . Individualni transfer do hotela. Noćenje.

2. dan – 4. dan / VENECIJA /

Doručak. Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja.Noćenje.

 

5. dan / VENECIJA – TEMIŠVAR – BEOGRAD /

Doručak. Napuštanje hotela u jutarnjim časovima. Individualni transfer do aerodroma “Treviso”. Direktan let do Temišvara low cost kompanijom Wizz Air. Poletanje u 14.15h. Sletanje u Temišvar u 16.40h. Transfer do kućne adrese.

KRAJ PROGRAMA

 

Cenovnik i ostali detalji:

VENECIJA AVIONOM – Uskrs 2018 – Program putovanja