Pariz Uskrs avionom

Pariz Uskrs avionom 2018

VEĆ OD 430 EUR – TAKSE UKLJUČENE U CENU!!!

  Pariz je grad bajki i grad bajka. Na ovom mestu je stvoren “život u ružičastom”! Pariz je, takođe, rezidencija franačkih kraljeva počev od V veka, to jest vladavine Klovisa. Odakle da krenete sa razmenom šarma, duha, emocija i tajni sa ovim gradom iz snova? Da li od muzeja ili romantične šetnje duž obale Sene? Jednostavnog odgovora nema, razum tu ne pomaže. Prepustite se intuiciji, otvorite srce i neka vas noge nose. Jer, u Parizu svako mesto je ono pravo! Dok hodate njegovim bulevarima, zapravo šetate ogromnim muzejom pod otvorenim nebom. Utisak je toliko jak da pritisak istorije i zavodljivost umetnosti, bukvalno osećate na ramenima i u nogama, dok opijeni obilazite sve atrakcije ovog grada. Ulice pamte Kazanovine korake, slave Volterov duh, bistroi čuvaju sećanja na Sartra, Pikasa i Kamija, gradom i danas hodaju likovi nalik na Zoline i Igoove, ali nema više šarmantnih lopova poput Arsena Luprena. 

PARIZ - DIZNILEND - DVORCI LOARE   sa posetom Veroni Milanu i Beču

 

Program putovanja:

1.    dan – / BEOGRAD – PARIZ /

Organizovan transfer minibusom sa kućne adrese do aerodroma u Budimpešti. Let kompanijom Easy Jet. Sletanje na aerodrom Paris Charles de Gaulle. Individualni transfer do hotela. Slobodne aktivnosti. Noćenje.

 2.  dan - 3. ( ili 4.-5.)  dan / PARIZ /

Doručak. Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.

 4. (5. ili 6.) dan / PARIZ – BEOGRAD /

Doručak. Napuštanje hotela u jutarnjim časovima. Individualni transfer do aerodroma Paris Charles de Gaulle. Let kompanijom Easy Jet. Sletanje na aerodrome u Budimpešti. Organizovan transfer do kućne adrese.

KRAJ PROGRAMA

Tačna vremena za letove proveriti u agenciji.

 

Cenovnik i ostali detalji: 

PARIZ AVIONOM – USKRS 2018 – Program putovanja