Knjiga Utisaka

   Dragi naši,

Na ovoj stranici možete ostaviti sve svoje impresije i sugestije u vidu komentara.
Komentare možete ostaviti ukoliko unesete svoje ime i Email adresu ili preko svog Facebook naloga.
Izvinjavamo se što komentari nisu u potpunosti otvoreni, već zahtevaju minimum podataka ali to je radi Vaše i naše bezbednosti.

Vaše Email adrese garantovano neće biti kompromitovane!
Love2Travel strogo poštuje Vašu privatnost!

Ukoliko unosite komentare preko forme koju smo obezbedili, oni neće biti objavljeni odmah već nakon što ih naš moderator odobri.
Upotreba uvredljivih reči i fraza nije dozvoljena kao i diskriminacija po bilo kom osnovu (verskom, rasnom itd.).
Ukoliko Vaš komentar sadrži linkove, oni će biti odstranjeni.
Love2travel Vam zahvaljuje na strpljenju i dobroj nameri da nam ukažete na eventualne propuste u radu kako bi unapredili nivo naše usluge! Za reči hvale, naravno, imate sav raspoloživ prostor! ;-)

Hvala Vam!
Srdačno,
Vaš Love2Travel tim.

Click here to submit your review.


Submit your review
* Required Field

Maroko

Apr 08, 2019 by Jelena Perovi?

Za nezaboravno putovanje u Maroko veliku zahvalnost dugujemo agenciji Love2Travel, svim njenim ?lanovima a posebno Urošu, koji su od 00 do 24 ljubazno odgovarali na sva naša pitanja i koji su se trudili da se na putovanju ose?amo bezbedno. Hvala za savršeno organizovano putovanje! Pozdrav iz Pan?eva do nekog slede?eg putovanja. Jelena i Marijana


Malta

Apr 03, 2019 by Mirela FAZLIC

Za predivne utiske i još ljepša sjecanja sa Malte veliku zahvalnost dugujem cjelokupnom timu Love2Travel agencije. Izuzetna profesionalnost i ljubaznost dovoljna su preporuka za sve one koji se dvoume po pitanju korištenja usluga agencije. Još jednom hvala Mariji, Urošu i Aleksi.... i naravno veliki pozdrav iz Sarajeva!


Pariz

Dec 13, 2018 by Sanja

Hvala Urosu na odlicnoj organizaciji mog putovanja u Pariz!
Zaista sjajno!


Amsterdam

Dec 05, 2018 by Milena

Slucajno sam izabrala ovu agenciju ali je od sveg srca preporucujem. Putovanje je bilo divno a organizacija za svaku pohvalu.
Zahvaljujem se Aleksi.


Maroko

Nov 30, 2018 by Marija

Love2Travel sam pronašla online, oslonila se na iskustva koja su putnici delili, i organizovali su nam individualno putovanje u Marakeš. Ispostavilo se da je to bila najbolja odluka, jer nam je putovanje bislo sjajno, organizacija besprekorna, a sve smo završili kroz mejlove i nekoliko poziva. Hvala Aleksi, i njihovom pozitiva timu:)


Malaga

Nov 24, 2018 by Snezana

Nakon par nedelja uzaludnih pokusaja da dodjem do povoljnije avio karte za Malagu, zaista sam bila sam na korak da ipak odustanem od ove divne destinacije, jer su karte koje su mi bile nudjene bile ili uzasno skupe ili je na konekciju trebalo cekati minimum 9 sati. No, dala sam si one last try i sasvim slucajno kliknula na Love2Travel. I desilo se da su ljudi iz agencije Love2travel jednostavno sjajni. Taj nepretenciozni profesionalizam i posvecenost su me stvarno razoruzali. Bez greske.
Za mene je doci do povoljne karte bila nemoguca misija, a oni su mi je s lakocom obezbedili, umirili da ce sve biti ok i da putujem bez ikakvog stresa.
@Marija, Urose, Aleksa - hvala vam opet! Rado cu prvo vas pozvati za odlazak na neku moju sledecu destinaciju :-)
Veliki pozdrav,
Snezana


Krf

Nov 10, 2018 by Branko i Tijana

Pokušacu ukratko da objasnim zašto cemo i dalje koristiti usluge Love2Travel agencije. Naime, Krf nas je ocarao 2016. godine, tako da smo tada odlucili da i u narednim godinama ljetovanja provodimo na ovom predivnom grckom ostrvu. Tako, u junu 2018. godine smještaj smo našli preko agencije Love2Travel. Sve je savršeno funkcionisalo u pogledu odnosa agencija-klijent. Baš savršeno! Taj profesionlizam ostavicu po strani i obraticu pažnju na nešto drugo. Jedan od slogana agencije je \"pozitiva tim\". Zaista, tu pozitivnu energiju i entuzijazam osjecali smo od prvog kontakta sa agencijom. Sve je bilo jasno i profesionalno, a Dane i Aleksa su jako brzo odgovarali na e-mailove, davali dodatne informacije i završavali sve fromalnosti u vezi sa rezervacijom, uplatom itd. Jako profesionalno! Kada smo došli na Krf, docekali su nas Uroš i Marija, koji su istinski zaljubljenici u Krf i koji su razumijeli jako dobro zašto se mi opet vracamo na Krf. Sve je funkcionisalo savršeno! Ono po cemu se moje iskustvo sa Love2Travel agencijom razlikuje od dosadašnjih iskustava jeste jedan mnogo prisniji odnos na relaciji klijent-agencija! Od prvog kontakta, do povratka kuci. Pa i nakon toga. Sve u svemu, jedno jako lijepo iskustvo!


Krf Barbati

Aug 19, 2018 by Mare

Zelim da pohvalim higijenu u aprtmanu u Barbatiju.Zaista besprekorno! Marija i Uros kvalitetno rade svoj posao i zelim im da zadrze entuzijazam koji imaju!


KRF

Jul 09, 2018 by Milena

Zahvaljujuci Mariji i Urosu zavoleli smo Krf!
Hvala na Vasoj pozrtvovanisti i strpljenju da odgovorite na sva nasa pitanja i da nam ukazete na sva mala sakrivna mesta , koja su poznata samo mestanima! Uzivali smo beskrajno i dolazimo opet u Avgustu , po peti put!
Veliki pozdrav od Michela i Milene


Porto i Barselona

Jun 25, 2018 by Jasna Miljuš

Agencija Love2travel, organizovala nam je put Porto, Barselona. Sve pohvale za organizaciju. Smeštaj je bio u samom centru oba grada. Putovanje je naravno bilo prelepo, ali razlog tom dobrom utisku je svakako organizacija ove agencije, koja je bila na visin i bez ikakvih stresova. Hvala vam još jedanput, pa do sledeceg putovanja


Turisti?ka Agencija - Love2Travel | Beograd , USA 4.9 5.0 92 92 Za nezaboravno putovanje u Maroko veliku zahvalnost dugujemo agenciji Love2Travel, svim njenim ?lanovima a posebno Urošu, koji su od 00 do 24 ljubazno odgovarali na sva naša pita
Page:
123»