Knjiga Utisaka

   Dragi naši,

Na ovoj stranici možete ostaviti sve svoje impresije i sugestije u vidu komentara.
Komentare možete ostaviti ukoliko unesete svoje ime i Email adresu ili preko svog Facebook naloga.
Izvinjavamo se što komentari nisu u potpunosti otvoreni, već zahtevaju minimum podataka ali to je radi Vaše i naše bezbednosti.

Vaše Email adrese garantovano neće biti kompromitovane!
Love2Travel strogo poštuje Vašu privatnost!

Ukoliko unosite komentare preko forme koju smo obezbedili, oni neće biti objavljeni odmah već nakon što ih naš moderator odobri.
Upotreba uvredljivih reči i fraza nije dozvoljena kao i diskriminacija po bilo kom osnovu (verskom, rasnom itd.).
Ukoliko Vaš komentar sadrži linkove, oni će biti odstranjeni.
Love2travel Vam zahvaljuje na strpljenju i dobroj nameri da nam ukažete na eventualne propuste u radu kako bi unapredili nivo naše usluge! Za reči hvale, naravno, imate sav raspoloživ prostor! ;-)

Hvala Vam!
Srdačno,
Vaš Love2Travel tim.

Click here to submit your review.


Submit your review
* Required Field

Nov 15, 2017 by Vera

Hocu da vam se zahvalim za besprekorno organizovanom putovanju Lisabon- Madrid (3.11-11.11.2017)
Od samog polaska sa kucne adrese, preko svih transvera u Lisabonu i Madridu, smjestaja, do povratka do kucnog praga sve je bilo tacno u minut kako ste naveli u vaucerima
Nadam se da cemo opet putovati na neku drugu destinaciju preko Vase agencije
Pozdrav
Vanja i Vera


Krf, jul 2017.

Jul 20, 2017 by Bogdanka

Jutros smo stigli sa Krfa, nestvarnog, carobnog... Ovaj izbor letovanja nam je bila davnašnja želja i eto ispunila se. Uno travel, agencija iz Sr. Mitrovice nam je preporucila letovanje i agenciju Love2travel, na cemu smo im zahvalni. Posle deset godina letovanja na Halkidikiju sa više i manje korektnim agencijama desio se Krf. Sve pohvale za Vasu agenciju. Nacin na koji Vi radite nismo sreli. Posvecenost, ljubaznost i profesionalizam u svakom pogledu su na visokom nivou. Verujemo da Krf ne bi doživeli na ovaj nacin da nismo letovali sa Vama. Pocevši od info sastanka, preko svih izleta sve nas je oduševilo. Za svaku prepruku ste, za doživeti grad Krf, Srpsku kucu, ostrvo Vido, za upoznavanje ostrva.
Sve najlepše u radu Mariji i Urošu žele Vitorovici iz Sremske Mitrovice.


Barselona

Jun 30, 2017 by Milena Stojkovic

Sve pohvale! Odlicna organizacija, ljubazno osoblje, agencija na raspolaganju za svaki eventualni problem. Vidimo se ponovo!

Milena


Jun 21, 2017 by Norbert

Zahvaljujem Vam se na odlicnoj organizaciji…. Zaista smo bili zadovoljni sa našim odmorom u Hurghadi. Docek, transfer do hotel, cistoca hotela, prostrana soba, kvalitet hrane i pica, ljubaznost osoblja, more, bazeni, animation team, tj. sve na najvišljem nivou. Sve naše želje su bile zadovoljene od strane zaposlenih u hotelu u najkracem roku.
Deca su bila presretna.
Tropitel Sahl Hasheesh hotel je fenomenalan!
Još jednom veliko hvala za sve!
Porodica Margit iz Subotice.


SICILIJA MAJ 2017

May 04, 2017 by Vesna i Zoran Radevic

Prvi put smo putovali preko Vaše agencije, zadovoljni Vašom uslugom. Kako vec u junu mesecu putujemo u Vašoj organizaciji na Maltu, sada smo sigurni da ce sve biti u redu.
Što se tice organizacije puta na Siciliju, veoma smo zadovolji i sve je bilo kako je dogovoreno, pocev od samog puta. Hotel gde smo bili smešteni je bio odlican, na lepoj lokaciji, cist i uredan, i sa obilnim doruckom. Zadovoljni smo što je ležaj za trecu osobu tj. dete bio normalan krevet.
Takodje, pohvaljujemo i uslugu organizovanja Rent-a-car.
Ukratko, veoma smo zadovolji i jedva cekamo naredno putovanje u Vašoj organizaciji.
Sve najbolje i puno uspeha u daljem radu.
Pozdrav od porodice Radevic


Nezaboravna emocija

May 02, 2017 by Miroslava

Moje divno iskustvo sa Love2Travelom zapo?elo je posebnom emocijom koja me prožela milinom na sajtu Love2Travela gde su se susreli moja želja da ponovo posetim Krf i naslov \"Carobni Vaskrs na Krfu 2017\" uz preporuku PUTUJTE GDE VAS SRCE VODI.

Sve ostalo bilo je u skladu sa tim!

Moja želja je ispunjena a sa Krfa sam se vratila prepuna divnih utisaka i divljenja prema Urošu i Ani koji su nas na ovaj put vodili kao i prema društvu koje sam tom prilikom upoznala.

I to nije sve, po necemu ovo moje putovanje se ipak izdvaja a to je uverenje da iskonska cista ,iskrena , slobodno se može reci i odgovorna ljubav medju ljudima i danas postoji kako u obicnom životu tako i u poslu.

Da je to istina primer nam je Uroš, poslovni turista i vodic kroz prostor i vreme a opet kao jedan od nas putnika i prijatelja koga dugo poznajemo, koji cini se kao da je mesto profesionalizma ustupio ljubavi a posao druženju i tako se ime agencije Love2Travel sasvim opravdava a da pri tom na poslovnosti uopšte ne gubi.

Odlicna organizacija , efikasna administracija , srdacna komunikacija, posvecenost svakom putniku i njihovim željama, predusretljivost, sigurnost i pouzdanost su samo neki detalji koji pružaju potpuno poverenje a putnika bezbrižno prepuštaju uživanju.

Spoj svega ovoga i Krfa kao srpskog Jerusalima, ucinili su ovaj Vaskrs zaista carobnim i nezaboravnim tako da uz dužno postovanje i veliku zahvalnost mladom timu Love2Travela iskreno i toplo preporucujem svim zaljubljenicima putovanja, PUTUJTE GDE VAS SRCE VODI sa Love2Travelom, narocito posetite Krf, ostrvo Vido i Plavu grobnicu kao i druge srpske svetinje, sigurno ce te se uveriti u uzvišenost i prizvanje ljudskog bica koje mu je Bog podario!

Do sledeceg putovanja sa Love2Travelom,
Srdacno Miroslava iz Koceljeve


LISABON I MADRID

Apr 02, 2017 by Emilija

Naše putovanje u Lisabon i Madrid u martu ove godine bilo je izvanredno organizovano i u svemu kako smo se dogovorili. Tokom celog putovanja bili smo u kontaktu sa Urošem koji nam je na vreme najavljivao transfere i potvrdjivao termine polazaka. Sve pohvale za agenciju L2T. Od srca preporucujemo saradnju s njima.

Emilija i Djuro Basaric


Lisabon i Madrid

Mar 31, 2017 by Miodrag Trajkovic

Dodjosmo sa putovanja Lisabon i Madrid pre dva dana prezadovoljni što lepotom gradova Apeninskog poluostrva što organizacijom putovanja. Sve je bilo besprekorno organizovano, od izbora hotela do transfera koji su uvek bili tacni u minut.
Najtoplija preporuka svima.
Sa L2T timom ce te u inostranstvu uvek imati prijatelja u koga možete da se pouzdate.
Sve najbolje u daljem radu.
Miodrag i Vesna Trajkovic


BARBATI - KRF

Mar 05, 2017 by VLADAN

Bili smo na Krfu u Vili Margarita u Barbatima. Bilo je zaista predivno. Hvala Urosu i Mariji na fenomenalnoj poseti ostrvu Vido, Srpskoj Kuci i obilasku Krfa. Svaka cast. Doci cemo opet. Pozdrav Vladan


KIPAR

Jan 16, 2017 by Zoka

Bili smo jako zadovoljni uslugom i paznjom vase agencije.


Turisti?ka Agencija - Love2Travel | Beograd , USA 4.9 5.0 76 76 Hocu da vam se zahvalim za besprekorno organizovanom putovanju Lisabon- Madrid (3.11-11.11.2017)Od samog polaska sa kucne adrese, preko svih transvera u Lisabonu i Madridu, smjes
Page:
123»