Mikonos leto

Mikonos leto Avionom tokom celog leta 2019

Individualni polasci avionom već od 495 eur

Mikonos predstavlja jedno od najatraktivnijih grčkih ostrva koji mnogi porede sa Ibicom. Raj za hedoniste i poznate ličnosti obiluje burnim noćnim životom i glamurom koji se gotovo može osetiti u vazduhu.Mikonos je svoj zasluženi status „ostrva poznatih ličnosti” dobio još šezdesetih godina prošlog veka, kada ga je sa svojom porodicom posećivao čuveni grčki magnat Aristotel Onazis. Poznat po burnom noćnom životu, Mikonos gotovo nikada ne spava, uvek je živ i prilično dobro raspoložen. Žurke traju cele noći, a neke i po nekoliko dana.Jedan od najlepših simbola Mikonosa su svakako čuvene vetrenjače koje datiraju još iz 16. veka. Njihov arhaični i mistično interesantni izgled mami turiste koji dolaze da ovekoveče svoje trenutke letovanja fotoaparatima.

8

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan – / BEOGRAD – BUDIMPEŠTA – MIKONOS /
Polazak sa kućne adrese. Transfer do aerodroma u Budimpešti. Dolazak dva sata pre poletanja.Direktan let do Mikonosa sa presedanjem u Milanu. Poletanje u 06:10h. Sletanje u Milano Malpensa u 07:55h . Poletanje iz Milana Malpensa u 11:20h. Sletanje na Mikonos u 14:55h. Individualni transfer do hotela. Noćenje.

2. dan – 10. dan / MIKONOS /
Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.

11. dan / MIKONOS – BUDIMPEŠTA – BEOGRAD /
Napuštanje hotela u jutarnjim časovima. Individualni transfer do aerodroma. Direktan let do Milana. Poletanje u 10:15h. Sletanje Milnao Malpensa u 11:55h. Pauza do sledećeg leta. Poletanje iz Milana Malpensa u 22:30.h SLetanje u Budimpeštu u 23.55h. Transfer do kućne adrese.

12. dan / NOVI SADA – BEOGRAD /
KRAJ PROGRAMA

 

Cenovnik i ostali detalji:

 MIKONOS LETO AVIONOM 2019 – FIRST MINUTE – Program putovanja br